Filifjonkans värld

Alla inlägg under juli 2006

Av Filifjonkan - 26 juli 2006 22:46

Tack o lov att den äntligen stämplar ut.Lika het o otäck som övriga dagar....men blev upprörd igen. Hörde på radion att de skulle ev skicka en svensk styrka till Libanon! Men vad har vår korkade minister i sin skalle då?Har hon smort sin sista hjärncell med lut? Man kan undra.Kan ingen människa uppdatera henne om att det råder fullt krig där!Hur hon nu lyckats undgå det. Det varnas från säkra källor att inte skicka dit några enheter från Sverige ty det var detsamma som vansinne.Till o med Carl Bildt som far o flänger över hela världen o är i lag med dessa storgubbar varnar o avråder. Men se inte lilla ministern nej då,,,det var minsann inte farligt alls enl henne.Uppriktigt sagt tycker jag hon kan ta sina partikamrater med sig och fara dit själv.Smidig problemlösning kallas sådant. Där skulle hon verkligen göra en insats!Känner på hornen i pannan de är vassa,,,Nåväl nog om det hoppas natten masar sig upp o kyler ner oss lite i alla fall. Det är behövligt.Godnatt Sverige var ni än är om det går att sova!

Av Filifjonkan - 26 juli 2006 11:19

Man kan ju bli upprörd. Läste att i Berqvara får man stryk(sparkas o boxas ner) för att man är tjock.En stackars människa hade varit på väg hem o blivit tillsagd att han var för tjock sen nerslagen o sönderslagen av en helt främmande man.Nu ger de sig inte bara på de sexuellt avvikande eller handikappade utan nu får tydligen både tjocka o smala akta sig .Dess människor kan ha sjukdomar som gör att de är tjocka de är ofta kortizonsvullna med ,,,något att tänka på för den typen som slogs!.Vad är det för typer som gör sånt. Vad skall man göra med en sådan människa som dömer andra så ,,den håller sig tydligen för perfekt själv då!Jag vet vad jag ville göra med en slik herre.Men det lämpar sig inte heller i skrift.Men det ingår tvångsmatning i flera veckor i alla fall . Sen som efterrätt en ordentlig dos kortizon ett par veckor kommer att göra susen.Men han får vad han förtjänar det får alla förr eller senare.

Av Filifjonkan - 26 juli 2006 04:31

Tittade på friidrotten igår,Den där Kajsa vilken tjej! En tös med ett riktigt"jäklar anamma"Hoppar så kängururna ligger i lä!Skador som hon läker som ingenting och så på det igen!Måste erkänna att jag beundrar den flickan.Finns flera men Kajsa är i topp.Har alldeles nyss tittat i mitt öppna fönster på en svettig grävling som lunkar förbi på min baksida.Inte lite fräck heller. Den genar över mitt altangolv på baksidan!Han lägger stora blaffiga visitkort efter sig med. Ingen hyfs alls....Man kan tro det vart en ko i rabatten på blaffornas utseende. Men tänker inte gå närmare än så in på dem.Igår var det rekord i brevlådan, Ett enkelt reklampapper bara, Otroligt och inget mer inte ens en räkning, Sånt kan göra en fundersam faktiskt. citat; Jag körde på en karl; han erkände att felet var hans, för han hade blivit överkörd förut!

Av Filifjonkan - 25 juli 2006 21:43

Förfärlig, skogsbränder kors o tvärs och Öland har ont om vatten! Elstopp i Forsmark!Och döda hittas i åarna.Ingen bra dag tycker Filifjonkan.Man är stekt eller kanske snarare kokt...kan ställa upp som rökt böckling i närmsta fiskdisk.Nu skrämmer Filifjonkan bort solen för denna sommar med en liten skylt.Så godnatt Sverige var ni än är!

Av Filifjonkan - 25 juli 2006 04:08

Vår kommun här i Småland tillhandahåller en fantastisk service för oss som är rörelsehindrade eller allmänt skröpliga eller för gamla. De klipper gräset åt oss.Det kommer en bil med 3 st gubbar o släppkärra den backar ner åkklippare motorklippare och röjsåg,,De klarar hela jobbet på en halvtimme. Snyggt o välgjort. De sköter det helt själva Återkommer ung var 14 daglite beroende på väderleken med.På vinter kommer de o skottar så du kan ta dig till brevlådan och de öppnar plogvallen vid gatan så man kommer ut med bilen med.Allt detta tillhandahåller de oss helt gratis.Det kallar jag att kommunen har omsorg om oss som bor häri. De skall ha en stjärna i kanten för det.Gubbarna som klipper brukar jag bjuda på lite kakor till helgerna o bröd eller chokladaskar att smaska på efter dagens jobb,, bara att fara upp till deras kontor med grejorna.Så tack skall ni ha alla "mina" gräsänglar o snöänglar för allt jobb ni gör så bra!!.

Av Filifjonkan - 24 juli 2006 21:08

Katten Gustavs förhatliga måndag är nu på nedräkningenssista trappsteg,,ingen spec dag annat än man minns den som varm alldeles för varmSå gå och lägg dig måndag och säg åt natten att ta fram den kallaste kappanhan har.Han kan gärna låna gubben frosts kappa i natt så vi får lite svalka.....Godnatt Sverige var ni än är....

Av Filifjonkan - 24 juli 2006 12:48

hm.... glas i barnmaten igen, mask i brödet,,,tror tillverkarna faller fritt just nu! Hans samvete var rent,,han använde det aldrig!

Av Filifjonkan - 24 juli 2006 11:42

Nu spär Syrien på det hela med hotelser undrar vem som skall komma med nästa hot då?Det är 3 länder inblandade i arabkriget,Inget är klokt längre,,det är så fattiga länder men likt förbaskat har de råd att ordna med krigets vapen och ammunition. Folket svälter ihjäl men kriga det ska de i alla fall.Vad har de i sina skallar?? Intet,, möjligen sand verkar det som och Israelerna vad har de i sina skallar ? Det kan man ju också fundera över, De är lika goda pappenheimare de med. Hur skall detta sluta,,,de tar väl kål på varandra kanske blir det lugnt då.Tänker på en värld där alla folk lever i fred och sämja med varandra tänk er det ,,,,tänk tanken hela vägen. Inga gränser alls alla lever drägligt inga slåss man kan hälsa på i olika länder vilken färg man än har eller vilken tro man än har alla skulle vara lika respekterade,.Brott skulle inte finnas inga mord eller misshandlar, folk skulle följa lagar o förodningarPolisen kunde man ha som någon slags hjälpare vid olyckor och sådant.Ja man kunde lägga sig o inte ens låsa ytterdörren för det skulle inte hända något hemskt alls. Vad tror ni hur skulle det vara att leva så ???Det skulle finnas jobb åt alla och ingen skulle behöva svälta någonstans. Ja en ren utopi men det är kul att tänka i de spåren i alla fall någon gång då o då. Man vet ldrig eller gör man???

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards