Filifjonkans värld

Alla inlägg under augusti 2006

Av Filifjonkan - 29 augusti 2006 14:02

Här skall ni få se sådan trevlig t.shirt va,,mycket användbar vid många situationer tx när Filifjonkans "arbetsminne"tackat för kaffet så hon inte hittar hem elller när de rara barnen är på olika sorters festivaler så skulle tröjorna vara standard på alla som dit går,,Vid inträde i Gröna lunds lustiga hus tx... där kan man komma bort..flinar.De kära äkta hälfterna som är på sk"firmafest" har en benägenhet att inte känna igen sitt eget sovrum då kan tröjan vara bra också!Tänker plötsligt på den elaka sommarplågan ett år som Cees corner kåserat om för ett tag sedan "ingen vill veta var jag köpt min tröja" men om ni i det här fallet villl veta det så finns den på nätet en hel butik med textade t-shirt både tokroliga och helt galna samt en del med lite udd. Sådär ja nu har Filfjonkan fått den eländiga låten i skallen sjunger ingen vill veta var jag köpt min tröjaaa hmmm..

Av Filifjonkan - 29 augusti 2006 09:07

Det är en trevlig 3 barnsmors mödor den sistförlidna helgen Varsågoda.:Hej Vi har precis kommit hem från Göteborg, åkte ner i Fredags med några kompisar, sov på Scandic.Vi har fått testa hur det är att bo på hotell med en trostig 2åring som dessutom blev sjuk mitt i allt, sen har vi försökt shoppa där 7personer vill olika saker. För att sen krydda det hela så avslutade vi det med genom att gå på Liseberg när regnet öste ner!!!!!!!!!!!!Barnen dyngsura så jag fick köpa nya joggingdresser på Liseberg (du kan ju tänka dig vad det kostade)VI ÖVERLEVDE OCH ÄR NU HEMMA Efter att ha suttit och hört på en arg 2åring i bilen i ca 3 timmar!!!!!!!!Flickorna tycker av någon konstig anledning ändå att det var JÄTTEKUL!!! De älskade LISEBERG (trots regn) OCH TUR ÄR VÄL DET!!! Hoppas allt är bra med dig.Kramis Anna.*****************************************
Ja så kan man ha det med tre barn men friskt vågat hälften vunnet...Det är en cool tjej som inte drar sig för att pröva nya saker....

Av Filifjonkan - 29 augusti 2006 04:18

Tisdagen hoppar på lätta fötter ur sängen när natten bankar på dörren,,,Upp o hoppa gryningen har gått på sitt deltidspass...du har en halvtimme på dig nu så sno dig på om du skall hinna dricka morgonkaffe.Filifjonkan är redan uppe och fikar.Kollar utetempen hm 9,2 verkar lite höstigt faktiskt då men åh så skönt. Hon lurar på att ta en lur till när pillrena är svalda. Konstaterar att det är en tyst tidig morgon inga bilar alls ännu ,,inte ens en timmerbil skramlar förbi de har sovmorgon hela Sverige tror man.

Av Filifjonkan - 28 augusti 2006 20:29

Det har börjat regna på honom igen han känner sig småförkyld efter denna förhösts rotblöta.Han cyklar precis i kanten på ovädret så han hinner in i porten innan regnet vräker på.Han tänker på den stackars skymningen i sina gråa kläder som inte ser särskilt vattentäta ut tänker att där har vi nästa man till förkylningar. Hör att natten låser sin ytterdörr och möter honom i trappen. han var klok nog att ta med sitt paraply och är klädd ordentligt i sin svarta kappa och hatt.Måndagen säger godnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 28 augusti 2006 11:23

Tjuvarna kräver en miljon pund i lösensummaNyligen avslutades BBC:s tv-inspelning av klassikern Robin Hood. Serien väntades bli en stor hit men nu är den i fara.Någon har nämligen kidnappat original-banden.Det här är en total katastrof. Vi har ingen back up på materialetI förra veckan stals inspelningarna,,, en lösensumma på nästan 14 miljoner kronor krävs för att återlämna materialet.Filifjonkans kommentar: Nu frågar man ju sig hur ett så pass stort och välkänt företag inte ordnar med backups på sina grejor? Sen "går skam på torra land" när det har gått så långt att det kidnappas tecknade filmer? Har frågat det förut och gör det igen! Vart i hela friden är denna värld på väg! ??????texten lånad från AB.

Av Filifjonkan - 28 augusti 2006 09:00

Godmorgon då igen,,här i Småland är det härligt väder det småregnar och är bara 14 grader , Det är första dagen som Filifjonkan slipper ha fläktarna påslagna samt Mr Fasett, Fönstret är bara öppet en springa och det känns alldeles lagom som Peps Persson sjöng.Så skönt att vi kom in igen på vår blogg man fick ju klara abstinensbesvär utan den så tack ni tappra gossar och kanske flickor med som antagligen slitit ett dygn nästan för att få ordning på torpet. Bra med informationslappen vi fått också.Nu skall Filifjonkan göra lite nytta hemmavid sen skall hon läsa sin bok som hon tankade hem på biblotekets utlåning, det är Olycksfågeln av Camilla Läckberg, Den börjar rätt lovande har bara hunnit 12 sidor ännu men skall bli mer senare. Ni får höra efteråt vad man tyckte om den.Har väninnor som läst den och är mer än nöjda

Av Filifjonkan - 28 augusti 2006 04:26

Ja den där katten Gustav ja som är småelak mot Ådi den korkade stackaren men ändå trofast som bara en hund kan vara,,Gustav som är galen i Lasagne,, och inte vill stiga upp alls på måndagar,,bäst att akta sig så man inte tar efter,,,man kanske är mer lättledd på måndagarna. Å andra sidan står ju måndagen för en ny orörd vecka som man kan fylla med vad som helst. Världen i övrigt gör ju sitt bästa för att fylla den med elände så kanske en Filifjonka skulle fylla på med lite motvikt till ångest och andra prylar.Funderar lite,,,,,kliar sig i mössan och säger att hon skall visa sina välartade barn så blir ni glada .Filifjonkan är nämligen 3 barnsmor sträng men rättvis men vill ha välartade lydiga barn som gör som mor sin! Det har hon också.

Av Filifjonkan - 26 augusti 2006 20:07

drar ner persiennen och tänder sin innelampa samt inväntar skymningen.Konstaterar att dagen varit lugn?? Regnet kom med kraft vid 17tiden skönt var det.Idag har Filifjonkan kollat på Monty pythons flying cirkus, för de som är så unga idag så de missat dessa galenskaper som stannar kvar i minnet länge vill jag bara säga om ni får tillfälle så se de avsnitten och de är många. Men crazyhumor måste man vara bekant med lite åtminstone.De räknas till klassikerna inom tv-världen.Ja någon söndagmorgon blir det inte enligt lapparna vi fått vi morgontidiga får försöka överleva det om än det blir knepigt,,, framåt middagen skulle uppgraderingen vara klar om allt deras fungerar som det skall. Tycker vi skall önska dem lycka till o att vi är glada att de jobbar för att vi skall få det bra med våra bloggar. Filifjonkan återkommer då liksom ni andra. Så godnatt Sverige var ni än är!

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards