Direktlänk till inlägg 6 januari 2007

Har alla ingridienserna sen förut till o med såsen den har stått ett tag i kylen .Fisk finns i frysen och ett par färska champinjoner rullar i sin påse när jag öppnar kylens dörr. Persiljan är frusen men det får duga vitlök hänger en fläta och lutktar i köket(men den håller onda andar och demoner borta särskilt vampyrerna som härjar i trakten) Arla med bild på fisken Champinjonfisk i citronsås. Ingredienser4 port600 g fiskfilé, t ex torsk1 tsk salt +(jag pepprar lite med citronpeppar också )2 1/2 dl Kelda mild citronsås200 g färska champinjoner1 vitlöksklyfta1 msk smör1/2 dl hackad persiljaGör så härSätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form. Strö över hälften av saltet. Häll över såsen. Stek i mitten av ugnen 15-20 min. Skiva svampen. Skala och skiva vitlöken. Fräs svamp och vitlök i smör i en stekpanna. Krydda med resten av saltet och persiljan. Ta ut fisken ur ugnen och strö blandningen över fisken. Servera med tomater och kokt ris. Tips! Ugnsstek tomaterna samtidigt med fisken.
Filifjonkan kommer inte göra fler inlägg i sin blogg. Hon lämnade oss den 20:e i stillhet i sömnen i sitt hem. Hon hade velat att ni fick veta det. Hon brydde sig om sin blogg när kraften fanns. Vila i frid mamma. ...
| Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
| 29 | 30 | 31 | |||||||
| |||||||||
