Direktlänk till inlägg 10 januari 2007

ok då här kommer mitt recept.Ingredienser 1 stor port. man 4 dubblar till flera 1-2 msk risgryn 0.5 dl mjölk+ 0.5 dl grädde 100 g ca blandfärs 1 litet ägg vitpeppar salt Kål (tärnad och förvälld ett par minuter bara) ca 1 dl kött buljong att späda puddingen medSå här gör Filifjonkan:Koka riset i mjölken tills kornen är mjuka. Låt svalna. Blanda färsen med övriga ingredienser. Placera hälften av kålen i botten på en smord ugnssäker form. Täck med färsen. Droppa sirap över färsen Strö över resten av kålen. Grädda i 200 graders ugnsvärme cirka 1 timme. Späd med buljong under gräddningen lite då och då,Detta recept har jag för mig är taget från Icakuriren för en halv evighet sedan. Men den blir god.
Filifjonkan kommer inte göra fler inlägg i sin blogg. Hon lämnade oss den 20:e i stillhet i sömnen i sitt hem. Hon hade velat att ni fick veta det. Hon brydde sig om sin blogg när kraften fanns. Vila i frid mamma. ...
| Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
| 29 | 30 | 31 | |||||||
| |||||||||
