Filifjonkans värld

Alla inlägg under januari 2007

Av Filifjonkan - 31 januari 2007 14:12

Igår när man tittade på besöksstatistiken var sista besöksrekordet slaget, det nya ligger 467. Jätteroligt att ni tittar in och läser och kikar på foton och bilder.Nu bjuder jag på en virtuell semla. Bara ät finns fler kartonger i kylen!:) Fick en present av Hannele i Paradeiset till denna högtidsstund visst är den söt varsågod att provsitta om någon vill...fnissar,

Av Filifjonkan - 31 januari 2007 12:46

Har fått ta bort lite igenkänningsmärken bara strukit över men man ser hur det ser ut ändå.Tycker det är så fint.De har gjort det själva. Bra gjort. Gissa vem som skall tacka ja då?Ja just det rätt gissat Filifjonkan skall gå. Tror hela Mumindalen kommer med faktiskt. Bröllopspresenten är inköpt.Söker nu efter vackra omslagspapper så om någon har någon bra länk till specialpapper så mottages den gärna.

Av Filifjonkan - 31 januari 2007 12:04

Det var en så trevlig tjej som hade auktion på dem, så när paketet kom med mina koppar i så hade hon lagt ner flera stycken av pennorna på bilden.Dessutom hade hon lagt i en stor påse med kola som var jättegod. Till saken hör att dessa pennor har en så bra udd. Inte de där kladdiga tjocka uddarna som kan vara ibland. Sist men inte minst är det också en bra hållare man lätt kan sätta fast i fickan eller på korsordstidningen vid pauserna. Så tack för pennorna du vet vem du är själv här ..

Av Filifjonkan - 31 januari 2007 10:54

Dessi och Måltas delar på sängen ibland. Måste vara något trångt kan man tycka, men katter har ju en förmåga att rulla ihop sig i en enda röra ibland. Bilden kom från samma vännina som skickade den första på bara Dessi i handfatet.De har annars så mysiga ställen att ligga på men katter väljer själva sin liggplats.

Av Filifjonkan - 31 januari 2007 09:46

Det var bra mycket plogvallar på byn gick knappt att parkera någonstans .Men lyckades efter en stund få in bilen i ett litet "gatt". Blomsteraffären hade redan varit ner med buketter. Hela byn är på benen idag.Valde ett vackert kort och skrev en liten personlig rad med. De skulle straxt fara ner med ett antal buketter igen så det var precis lagom. Sen blev det lite mjölk och lite annat som trutit i kylskåpet.Som motvikt till allt detta svarta ledsamma kom i går inbjudningskort till bröllop i April. Ett mycket fint kort vacker skrift och siden band med rosett. Det höjde nivån klart på känslorna. Skall bli väldigt roligt eftersom det är sonen som vigs med en underbar tös som jag får förmånen att vara svärmor åt! De matchar varandra alldeles utmärkt. Sen får man se sin son i frack! Det trodde jag inte men det blir ett vackert bröllop med en brud i traditionell utstyrsel med alla tillbehören! Inbjudningskortet går i lindblomsgrönt med svart snirklig text,siden bandet i vitt.

Av Filifjonkan - 31 januari 2007 06:59

Skriv ditt namn i lilla fönstret och klicka på knappen så får du se en kul grej faktiskt.Filifjonkan gjorde det i morse och vart klarvaken. Kan vara uppiggande. Varsågod.

Av Filifjonkan - 31 januari 2007 05:37

Här 70 bitar vackra färger i ett böljande mönster väntar på att bli ihopsatt så varsågod.

Av Filifjonkan - 31 januari 2007 05:27

Onsdagen är här. Väcks av ett signalerande bilhorn. Klockan är bara 05.02 .De brukar betyda att det är rådjur på vägen. Gissar att de är där och slickar på asfalten för regnet har gjort det riktigt blött på asfalten.Det är 4.4 grader varmt idag.Snön lär sjunka ihop en hel del och det är bra det.Nu har Filifjonkans kaffebryggare fräst färdigt från köket så nu skall det bli en rejäl kopp kaffe så man vaknar till ordentligt

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards