Filifjonkans värld

Alla inlägg under februari 2007

Av Filifjonkan - 25 februari 2007 21:52

Välkommen åter, snälla sol,som jagat nordanvinden!Nu har du sovit sen i fjoloch vaknar röd om kinden.Värm upp vår jord, så växer rågoch fyller bondens lada!Värm sund och vik och vind och våg,så få vi gå och bada!Välkommen åter, snälla sol,lys över land och vatten!Nu klingar sång nu stäms fiol,nu dansas hela natten.August Strindberg

Av Filifjonkan - 25 februari 2007 21:00

Dessa alpina gossar och flickor tar kål på mig. Blir så nervös. Men det går inget bra för dem de levererar inte nu . Går inget bra på längden heller de bara ramlar i drivorna de svenska och ramlar de inte så blir de nersprungna av funktionärer...suckar.. det är rena parodin som speakern sa!Anja körde ur de andra placerade sig men inget märkvärdigt alls och nu killarna verkar inte bli något levererat där heller..den bäste Larsson på nionde och Byggmark tolva. Så var det med det. Spännande var det i alla fall.

Av Filifjonkan - 25 februari 2007 19:10

Nu var ju detta i Norge säger Filifjonkan som en förmildrande omständighet,,,ty de hava icke förstått vikten av barnsäkra låsanordningar på fönster ännu.Men om något föregångsland kan vara vänliga att upplysa dem så vore det nog bra. Samt att de lär sina medborgare att har man tvååriga barn så lämnar man dem inte för en sekund ensamma i samma lägenhet som vidöppet fönster! Man har uppsikt över sitt ansvar alltså! Nu hade tydligen detta barn änglavakt. Det vart bara mindre blessyrer vad de vet ännu i alla fall. Men tre våningars fall rakt i asfalten ja vad skall man säga? Oansvarigt säger Filifjonkan. Mer att läsa i länken här nedan.här finns resten av uppgifterna om det fallande barnet.

Av Filifjonkan - 25 februari 2007 16:46

Han blev av med sitt livsverk 2 ggr på grund av ett litet hål i marken! Bittert för denne man som slitit så hårt efter en olycklig barndom. Golfbanor skulle byggas på hans arrenderade mark,,,han kördes iväg kunde bara se på hur de skövlade hans verk. Det blev för mycket för en gammal man tydligen. Hade medverkat i i en dokumentär om detta som går ikväll i Svt Ett stycke Sverige heter den. Kl 20 i TV2 i kväll.Han sköt sig till sist på sitt äldreboende! Ett livsöde ur verkliga livet. Se den. länk här

Av Filifjonkan - 25 februari 2007 14:39

är i valet och kvalet...om man skall kunna lufsa runt i den här hemma med gråa tights till utan att skrämma slag på grannarna? I den här byn är vi inte så "vågade" mer åt det traditionella tantiga hållet,,,men det ser så mjuk o go ut ju fanns i jeansblått fast något ljusare så bara där är det ju beslut att fatta,,,heheh..

Av Filifjonkan - 25 februari 2007 13:28

Hmm ja denna parkering skulle Filifjonkan inte tro är att rekommendera. Lite marigt att backa därifrån när man är klar med det man tänkt sig!. Måste väl vara ett rekord detta i "felparkering." Undrar vad båtägaren tänkte när denne fick syn på eländet?.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards