Filifjonkans värld

Alla inlägg under februari 2007

Av Filifjonkan - 25 februari 2007 11:40

Personnumren börjar ta slut? Någon som tänkt sig se en sådan rubrik förut? Inte en Filifjonka i alla fall. Kan det vara möjligt? Jodå det har varit så mycket nya inflyttningar till Sverige så det har gått åt fortare än man tänkt sig det räcker till 999 nya om dagen sades det men nu är det slut snart, Det skulle ges ut nya typer av personnummer som inte var födelserelaterat. Snart blir man väl som bilarna får en registreringsskylt om halsen vid födelse och den tas inte av förrän man begravs antagligen.Jaa sådana problem som kan dyka upp va!

Av Filifjonkan - 25 februari 2007 10:29

Länk till seriesidan här Här går det vilt till men alla är inte så imponerade allra minst denna tuffa lilla katt.

Av Filifjonkan - 25 februari 2007 08:46

Maken la ut hela fruns liv på nätetHade monterat webbkameror i badrummet och sovrummetROM. Frun fick en chock när polisen gav henne beskedet.I flera år hade hennes man lagt ut nakenbilder av henne på internet. Jag visste inte att det var förbjudet, försvarade sig mannen.(Ab text ) läs mer här Man kan ju fundera om man skulle vilja ha en sådan äkta hälft? Filifjonkan skulle inte vilja det. Tänk er själva i sovrum eller hemma där man kan vara som man vill halvklädd och oklädd eller vad det nu handlar om.Hur kan man som äkta hälft vilja se sin fru ute på nätet där vem som helst kan se hela spektaklet. Måste vara aningens sjukt tycker jag.Teknikens under eller snarare teknikens elände

Av Filifjonkan - 25 februari 2007 08:08

Här är dagens utmaning lite pusselbitar att foga samman om pillerlusten finnes så varsågod då

Av Filifjonkan - 25 februari 2007 08:05

Söndagmornar är som gjorda för kaffe på sängen med varma frallor och engelsk marmelad på dem samt lite smulor i sängen och en och annan kaffedroppe med kanske! Ja det är många mornar som man avnjutit på det viset men det var ett tag sedan nu! Söndagfrukostar med var alltid lite extra goda. Ofta med skinka som pålägg eller kalkonbröst,,,,det var gått med gele på. rena katastrofen ur nyttighetssynpunkt var det mesta såsom sill kokt ägg räkor med..Samt majonäs på dem. men det är gamla synder. Nu är det svart kaffe som gäller sen en macka om man får den den men det är inte alltid.

Av Filifjonkan - 24 februari 2007 23:00

En bra dag har det varit lite grått ute men sol inne.Haft kaffefrämmande igen med äppelkaka till kaffet. Inte dumt alls det.Tittat på kläder som Filifjonkan köpt sig, befanns vara positiva.Är rätt nöjd själv faktiskt en kjol och en blus är det eller blustopp kanske man skall säga. En dräkt är beställd med. Nåväl kvällens godnatt är lite vågat men det är ju lördag! Godnatt Sverige sov gott.

Av Filifjonkan - 24 februari 2007 20:57

Brasan prasslar, och utanförett höstregn i lyktskenet rykerhan sitter lugn och från köket hörhur hustrun står och strykernu slår det till i dörren till barnens rumhör, vad det bullras och skrattas!alla ha lungor och ingen är stumoch ingen av dem fattasmen dagen skrider mot nattens blundoch brasan sjunker och mattassnart är försvunnen den korta stunddå ingen fattas- Erik Lindorm -

Av Filifjonkan - 24 februari 2007 19:42

Ett monument skall nu byggas efter 38 år över Martin Luther King. Bättre sent än aldrig. Men det borde gjorts för mycket länge sedan tycker Filifjonkan . Men som vanligt i landet Over there så kan de inte komma till skott när det gäller monument men däremot när det gäller andra typer av skott.Nu var jag riktigt elak "men det var meningen faktiskt!"

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards