Filifjonkans värld

Alla inlägg under oktober 2006

Av Filifjonkan - 19 oktober 2006 14:59

Jaha då tycker Filifjonkan som vi nämt om lite nyligen att vi tar och fikar ihop och är på samma blogg och babblar då. Nämn passande dag samt passande tid samt förslag hos vem vi skall skriva hos ,,så försöker Filifjonkan pussla ihop en tid som passar oss alla, Den som utvalts till att vara bloggvärd får ju lägga ut hela tiden och hinner inte skriva så mycket mer än lägga ut o ni andra får ju ideligen uppdatera den sidan ni är på så nästa gång om det blir någon så får någon annan vara värd Den som är bloggvärd får också välja ämne eller om vi skall föreslå ämne när vi bokar tid? Gör som ni tycker med det Skall bli intressant att se om detta är genomförbart. OSA Anhålles senast 25/10 alltså kommande onsdag.Till Filifjonkans blogg..

Av Filifjonkan - 19 oktober 2006 13:16

Kan vara intressant att se hur många av oss bloggers och läsare som ev använder sig av hälsokostens produkter.Rösta om ni har lust

Av Filifjonkan - 19 oktober 2006 12:38

Hörde i morse om naturmediciner att deras innehåll kan vara rent dödligt ibland och det var på gång att det skulle förbjudas, kanske bra det för de som innehöll röd solhatt (en växt alltså) inte Fru Fundersams hatt eller Filifjonkans heller utan den förrädiska växten(se bilden) det var farligt i stora doser. Fanns flera liknande arter som var istoppade i deras piller och oforskat och det stod inte heller på innehållsförteckningen alltid. Det är lite läskigt tycker jag.

Av Filifjonkan - 19 oktober 2006 12:16

Frågan löd är du en morgon eller kvällsmänniska? 29 personer har röstatSvaren löd:Morgonmänniska 6.9 %Kvällsmänniska 82.8 %Är en Skyltdocka 10.3 %Av undersökningen på bloggen då kan vi väl dra slutsatsen att vi har flest nattugglor och minst morgonpigga människor Att vi hade skyltdockor som bloggare eller läsare det var en nyhet för Filifjonkan men väldigt intressant.Tack för visat intresse.

Av Filifjonkan - 19 oktober 2006 09:59

Länken heter Vältrafikerat i Indien och där ska man noga överväga om man skall våga köra bil eller överhuvudtaget sätta en fot i deras trafik faktiskt, döm själva,varsågoda

Av Filifjonkan - 19 oktober 2006 06:13

Nu börjar man fundera vem som varit förebild för vem här faktiskt titta på dessa bilder jag undrar ju om inte vår minister Tobias Billström stått som förebild till Robert på tv-reklamen för digitalboxen. Så lika som de 2 är vad tror ni?

Av Filifjonkan - 19 oktober 2006 05:26

Så var det redan en ny fräch dag då ingenting ännu är gjort! Men det väntar en del jobb i köket tx den klassiska stryktvätten som jag försöker undvika med alla medel. Det är så träligt att stryka men ett måste. Min nya jumpers tx full med veck mina nya brallor fulla med väck handukar o annat smått o gått. Gardiner som skall in i skåpet. Ja det finns jobb: Lusten är inte närvarande och Filifjonkan är frånvarande fast härvarande. Det är kaffet som fattas bara så vaknar Filifjonkans hårddisk på hjärnkontoret.

Av Filifjonkan - 18 oktober 2006 21:40

för nu skall hon hem och fort skall det gå...vägen är asfalterad jämn och fin så det går undan. Hon ser natten fräsa förbi på sin lagade Harley han höjer handen till hälsning Känns skönt att se natten tycker onsdagen som känt sig lite otryggg i dagför det har bombats och sprängts på Tellus igen och det gillar inte onsdagen alls Hon vill ha lugna arbetspass. Hon når sin port gör en snygg inbromsning och trippar försiktigt in.Godnatt Sverige var ni än är hojtar hon innan porten slår igen efter henne.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Skapa flashcards