Filifjonkans värld

Alla inlägg under oktober 2006

Av Filifjonkan - 6 oktober 2006 10:05

Det låter väldigt bra och betryggande det som sägs men det gäller också att de kan leva upp till de utlovade reformerna. (Vad gäller vår nye utrikesminister så hade Filifjonkan en liten känsla åt det hållet sen länge och har försökt uttyda tecknen på hans blog men som sagt nu vet vi och det var många kvinnor som fått plats i regeringen och det var mycket upplyftande.) Gör de det då kommer Sverige att bli ett bra land men facit till det har vi inte ännu men om 4 år bör vi veta lite mer, "Rom byggdes inte på 7 dagar" säger man och det bör man ha i åminnelse.

Av Filifjonkan - 6 oktober 2006 08:25

Vill du se snabba klädbyten? Fråga inte hur de bär sig åt för man tror inte sina ögon så det är bäst att ni sitter ner det går undan

Av Filifjonkan - 6 oktober 2006 05:06

Under nästa vecka gör polisen en satsning på att jaga fartsyndare. E 22 blir en av vägarna som ska hårdbevakas.Bara så ni vet det då ni som frekventerar den vägen håll er till fartgränserna annars blir det tomt i portmonnäen böterna är höjda.Så taxi nu får ni ta till era körtider och kanske fastnar någon onykter tung trafik chaufför i nätet man kan ju alltid hoppas.

Av Filifjonkan - 6 oktober 2006 03:57

Nyvaken Filifjonka huttrar vid dataskärmen ute är det bara 4.8 grader och inne prick 19.Man är lite för sommarklädd en sådan här morgon man sover i sommarnattdräkten ännu. Man vaknade vid 02 av att man frös ordentligt så då åkte täcket på, det har inte använts ännu en hel natt. Men eftersom vi nu har börjat fått julkataloger på löpande band och man läser att Ikea är julskyltat får man ta det till sig och tro på att det faktiskt är höst. Dags att ta fram höstnattlinnet,, samt snart bryta sig lite tallris och granris till krukorna på trappen . Här i Småland har vi det så bra för skogen står nästan i farstun så ris är lätt att få tag i. Men faktiskt skulle Fjonkan i år vilja ha silvergranris det är vackert i krukorna och det växer inte precis vilt. Hm,, man får smyga in på grannens tomt och bryta sig en stor famn med silrgranris. Näe det kan man inte göra men vore man en skrupelfri Filifjonka så gjorde man det!

Av Filifjonkan - 5 oktober 2006 20:15

Dags att släcka skärmen och luta sig mot kuddarna för nu är blandfärsen slut! Men det är en ny dag i morgon vi håller tummarna för att dagen blir bra för oss alla som förtjänar en bra dag.

Av Filifjonkan - 5 oktober 2006 18:58

Med hjälp av sprit kan du gå ner i vikt. Hjärncell för hjärncell....Horrible dicto

Av Filifjonkan - 5 oktober 2006 16:43

Men detta lands vanvettspsykvård, hur fasen kan man bevilja en människa permission från rättspsyket och när eländet återvänder till psyket så börjar han med att knivhugga ihjäl en vårdare, så den personen avlider! Hur kan han få permission vet man om han har mördat några fler kanske på sin permission,fast det ännu inte är upptäckt.. Och låta en sådan sjuk människa få gå lös i samhället med en kniv va! Det är Sveriges rättspsykiatriska vård det.Jag betackar mig för dessa orimliga permissioner som de får från rättspsyket, I klartext tar alltså psyket ansvar för att ha släppt ut en våldsam galning i samhället.Men vad har de för kontroller vid insläpp tillbaka då? Tydligen ingen alls eller en ensam person som skall visitera en sjuk människa troligen. Och vad skall hända nu då? tjjaa anklagad för mord och förmodligen tillbaks till psyket samt ny beviljad permission,, jag föreslår lobotomi på dylika personer. Inte på Rättspykvården självt. Samtidigt får man ju hoppas att det inte fanns någon familj till den mördade personen man kan bara beklaga dess anhöriga som måste vara förtvivlade och vem vill arbeta med sådana personer med dessa regler som är obefintliga!?

Av Filifjonkan - 5 oktober 2006 16:19

Glad är jag nu det ordnade sig med min vän. Det var inga farliga proppar utan slemsäcken som spruckit och givit sig ut på vandring och det gör ont kan jag lova. Men det känns ändå skönt att det inte var värre det räcker ändå för det blir inte lätt att sköta hem och annat med när man knappt kan gå och dessutom har så ont.Så nu kan man andas ut,,puuuust...återgår till normalt andningsläge samt normalt torsdagshumör.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards