Filifjonkans värld

Alla inlägg under oktober 2006

Av Filifjonkan - 5 oktober 2006 13:36

Julius, 2, dödades av rottweilernRottweilern grävde sig ut från gården – och gick till attack mot tvåårige Julius Graham.Pojken blev så svårt skadad att han senare dog på sjukhuset. (aftonbladets artikel)Så var det då dags igen med dessa hemska mördarhundar,,, vet inte hur många barn och vuxna de har tuggat sönder och delvis intagit till lunch. Som vanligt är det de små försvarslösa barnen som råkar värst ut,ref till texten "attacken pågick i flera minuter" Alltså man känner vanmakt över hur det står till i denna värld, Nu är jag helt säker Pittbull och Rottweiler skall avlivas på ort o ställe med ett pann eller nackskott. det är Filifjonkans fasta övertygelse. Dessa hundar är livsfarliga och rasen borde omgående FÖRBJUDAS.

Av Filifjonkan - 5 oktober 2006 12:46

En sådan dag,,funderar,, hm ja man får kalla den för "blandfärs" något händelserik men frustrerande. När saker inte fungerar som det ska bli man störd Man vill laga grejorna de invanda rutinerna är väck men hur lagar man en anhörig? Synd man inte kan använda tejp och lite sårspray på allt tänk er : ojdå bröt visst benet ahh klistra klistra...Du är förkyld spraya halsen,,,blodpropp spraya på stället med sårplåster .Gå till apoteket kolla hyllan reservdelar damben armar öron och så vidare. Gänga av sitt dåliga ben och med bajonettfattning tryck i det nyinköpta. Det vore nåt att skryta om det. Men det dröjer nog x-antal år dit .. suckar och kollar över magnecylburken.

Av Filifjonkan - 5 oktober 2006 11:01

Pust ett temporärt besked har Filifjonkan fått nu. Hon befinns vara i gott skick för närvarande svar avvaktas på ultraljudsrtg. Efter det så vet man säkert hur läget är blir lite mer väntan men känns något lugnare,

Av Filifjonkan - 5 oktober 2006 10:17

Funderar igen men denna gång kan man undra vad tv har för folk till sina barnprogram? Står idag om känd barnprogramledare,från stora produktioner som varit igång. Är han skyldig så ge honom ordentligt straff men tjejen som följer med en karl som hon förmodligen inte var spec bekant med eller hade större kännedom om hur kan hon vara så korkad att hon följer med upp på rummet! Det är ju en klassiker i dumhet,, en dyrköpt lärdom för henne.Dessutom om det kommer upp kompisar som hjälper till att bära sig åt som svin. Troligen är det sprit med i det hela det var ju fest och efterfest,,,denna sprit som gör folk oregerliga och att de aldrig kan lära sig om sina fel o brister och tror de att det inte skall komma fram till kännedom.? Filifjonkan ruskar på huvudet... Till och med President Busch blev tvungen att uttala sig i tv över en snuskpelle i hans stab som verkligen utmärkt sig det går över alla gränser. Dumheten ser inte till folkslag eller gärningen den tar allt.

Av Filifjonkan - 5 oktober 2006 09:22

Filifjonkan är orolig idag näe ända sen i går kväll sent. En nära bekant ringer från den stora stadens akutsjukhus och personen mår inte alls bra,,,har ont som attan i sitt lårs baksida . Eftersom det för ett halvår drygt sedan varit en propp i motsvarande ben så är man fundersam . Men det gick bra då efter konstens alla regler med mediciner och behandling men igår behöll de henne på lassarettet. Filifjonkan tittar på sin telefon "ring då ring då någon gång" svårt att vänta men jag väntar till fram på dagen så ringer jag själv och hör hur det går. Nehej nu är det frukostdax om man kan få ner något

Av Filifjonkan - 5 oktober 2006 05:24

Österrike slår faktiskt Sverige med en hästlängd! Kan ni begripa hur det kan vara möjligt att en männisla är så ensam och osaknad i denna värld så personen ifråga får ligga död i sin säng i en lägenhet i 5 år alltså 1.825 dagar och ingen enda människa saknar personen? Inte en granne ens hade reagerat? Autogiro fanns för hyra och pensionen sattes in så det rullade ju bara på. Härav kan man nog dra slutsatsen att någon hemtjänst eller hemsjukvård för äldre personer inte finns alls då i Österrike. Filifjonkan vet inte hur det är med det men slutsatsen blir det i alla fall.Skall man nu bli riktigt ilsken på Österrike med dess innevånare så kan man ju undra om de alla satt i skinnkortbyxor och fjäder i hatten och joddlade på någon alptopp eftersom det kan fortgå en sådan sak som mumifiering av Öserrikes pensionärer. Kan det vara så att det sätts i system!!..ty det innebär att kontot för vård av äldre inte kostar så mycket! Ja vad skall man tro?

Av Filifjonkan - 4 oktober 2006 22:35

Onsdagen är på väg hem dagen är slut natten är på väg att klä sig står och borstar sina tänder när onsdagen knackar på dörren.,,"är du vaken" säger hon .Natten gurglar sig torkar sig om munnen öppnar ytterdörren och säger till onsdagen"är det lugnt på jobbet?" Javars säger dagen bortsett från det vanliga tjafset med lite mord o fylleri och annat smått o gott.Jag lägger mig nu,, ok säger natten är klar om 5 minuter. Onsdagen går in till sig tar av sig sin kappa och sina grova skor som är lite blöta sen morgonens regn Fäller ner persiennen och släcker lampan och då ser vi inte mer,,,Godnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 4 oktober 2006 21:10

Jaha ämnet fartkameror i stolparna de sk plåtpoliserna där är det delade meninga om vad som är vettigt, Rätt intressant att läsa vad folk anser om fart och bilar och krossar och knäcker får se hur det slutar

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards