Filifjonkans värld

Alla inlägg den 10 mars 2007

Av Filifjonkan - 10 mars 2007 23:21

En riktigt bra dag skön med sol och vår,,,Filifjonkan gjort ingenting konstruktivt alls bara haft en sådan där dag när man bara liksom går omkring och är människa. En dag jag tror alla behöver ha emellanåt. Kaffe på bänken på farstubron men det blåste lite snål vind i dag. Markiserna ryckte i sina förtöjningar. Kaffestunden kändes som det kunde bli en UVI stund om man inte gick in och så roligt skall vi inte ha det så det blev kaffemed mazarin vid köksbordet. Sen blev det också lite tvgloende emellanåt. Har snart läst ut De italienska skorna så det blir till att låna något lite roligare känns det som nu. Jaha då stänger vi igen för ikväll så Godnatt Sverige var ni än är och glöm inte att gå hem innan ni går och lägger er flickor! :)

Av Filifjonkan - 10 mars 2007 19:42

Filifjonkan har inte sett någon ännu meningslöst men nu skall det vara den sista hörde jag så då kan man kolla Hörde bidragen på radion när jag åt lunch idag. Det var väl något man tyckte var rätt hyfsad det var en Andreas Jonsson tror jag han hette som lät något men ja får väl se hur det går,gissar att de flesta skall glo.

Av Filifjonkan - 10 mars 2007 18:04

Idag låg solen på mitt fönster och stekte så först åkte persiennerna ner sen åkte gardinerna för. Värmen steg ändå elementet skruvades av termometern steg inne 29 grader varmt...pust. Så idag fick jag starta fläkten för första gången i år den står och går ännu. Inte så bra för datagrejorna att stå i värme de alstrar ju egen värme så det är klokt att ha lite svalare. Man vill inte ha en rökt dator en morgon när man vaknar tx.Fläktarna går för fullt i den jämt.Förra sommaren fick jag öppna hela sidan för att få lite mer svalka åt burken. Något att tänka på nu

Av Filifjonkan - 10 mars 2007 15:11

Lindstöm har varit väldigt aktuell igen .Länk det är nya sidor idag på Bon ton... Dags att fnissa eller gråta.

Av Filifjonkan - 10 mars 2007 12:50

Frk Vår har visst kommit för att stanna vi vågar kanske tro det nu. Ref till bilderna som är lånade ur Aftonbladet. Länk nedan. mer att läsa om vädret här.

Av Filifjonkan - 10 mars 2007 11:52

Här lägger jag ut en bra länk att ha på sitt dataskrivbord ang pollenvarning vilket underlättar för oss som ärallergiska i olika former. Pollensida här den tydliggör det på ett enkelt sätt så dags att dyka i era burkar Filifjonkan har börjat med en halv redan för 14 dagar sedan.Vilka besvär ger pollenallergi?Är man allergisk mot pollen uppstår det en allergisk reaktion när pollenkorn fastnar i näsans och ögonens slemhinnor. Då får man de typiska allergisymtomen med rinnsnuva, klåda, nysningar och nästäppa. Ögonen reagerar också genom att bli röda, de rinner och kliar. Vissa kan kan även ha besvär med hosta eller andningen Vad beror pollenallergi på?De ämnen som orsakar allergi kallas allergener. Dessa finns bland annat i pollen. Första gången man kommer i kontakt med ett allergen får man ingen allergisk reaktion, men immunsystemet bildar allergiantikroppar, man sensibiliseras.

Av Filifjonkan - 10 mars 2007 05:34

Här är dagens utmaning lite pusselbitar att foga samman om pillerlusten finnes så varsågod då

Av Filifjonkan - 10 mars 2007 05:31

Kaffet bubbblar i bryggaren i köket nästan klart. Tror jag behöver kaffet intravenöst idag! Kanske skall man injecera sig lite bensin 95oktan miljövänligt...så vaknar man Nej då ingen fara här blir det kaffe i en Gabriel mugg med en katt på. Svansen är örat på koppen. Det är en lagom balja att hälla ner på morgonen.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Skapa flashcards