Direktlänk till inlägg 12 maj 2007
Citron och basilikafisk
Ingredienser:
4 port
600 g vit fiskfilé av något slag
1 tsk salt
2–3 vitlöksklyftor efter egen smak
1/2 dl hackad basilika
2 1/2 dl Kelda mild citronsås
1dl riven ost mager går med vilken sort man har
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form. Skala och skiva vitlöken. Strö vitlök och basilika över fisken. Häll såsen på fisken och strö över osten. Stek i mitten av ugnen ca 20 min, men passa så det inte bränner i topparna lite foliepapper kan man lägga löst över hela rasket om det närmar sig. Servera med kokt färskpotatis eller pressad och tomater. Tips! Ugnsstek tomaterna i en form bredvid fisken i ugnen.
Krydda på dem efter egen smak. Lätt och gott
Filifjonkan kommer inte göra fler inlägg i sin blogg. Hon lämnade oss den 20:e i stillhet i sömnen i sitt hem. Hon hade velat att ni fick veta det. Hon brydde sig om sin blogg när kraften fanns. Vila i frid mamma. ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 |
||||||
|