Filifjonkans värld

Alla inlägg under oktober 2006

Av Filifjonkan - 14 oktober 2006 16:18

Handelsminister Maria Borelius avgår efter alla turer kring hennes privatekonomi. Beskedet lämnades till statsminister Fredrik Reinfeldt i dag. Kulturminister Cecilia Stegö Chilò, som också kritiserats, sitter kvar, uppger Reinfeldt.inget (TTs text) Det var ju Ett vettigt beslut av damen ifråga i alla fall. Nu väntar vi bara på att den största snyltaren skall göra detsamma...

Av Filifjonkan - 14 oktober 2006 15:46

Dagens rekommendation är att ramla o ta dumma risker se länken Galenskaper och vill du veta hur livet ter sig på Trafalgar square i London så kolla då i den webbkameran

Av Filifjonkan - 14 oktober 2006 15:08

Åhhh Filifjonkan är uppriktigt ledsen att hon inte kan åka till Skandinavium i kväll.Andrea Bocelli som sjunger som en gud,,,ja vadå gud vet inte om en sån nu förmodades kunna sjunga om det nu finns en sådan överhuvudtaget. Hm funderar..vänder på steken så här då Den välsjungande guden Andrea Bocelli skall uppträda ikväll på Scandinavium. Tycker mycket om hans stämma ,så fyllig välklingande och vacker , alla pärlor han sjungit in Sogno (drömmar) eller Melodramma ,Verdi eller med Sara Brightman. Man blir alldeles tårögd.Som marängsviss tycker öronen som lyssnar på honom.En tenor att lyssna på, att mannen dessutom är blind gör att man lyssnar extra.

Av Filifjonkan - 14 oktober 2006 14:01

Hörde nyss på radions nyheter att 6000 svenskar plötsligt anmält tvinnehav. Det var ju bra det,,6000x1932:=11592 kr...nästan 12000 på ett bräde..så bra då. Det var politiker och företagsledare och privatpersoner med som fått eld i brallorna och äntligen skall göra rätt för sig och inte snylta på oss andra som betalar. För "snyltare" är just vad de är och har varit .Tänker på de "utblottade o fattiga "Borelius och Stegö skamliga snyltare,,,det är sanningen de skall inte sitta på sina poster hoppas verkligen Reinfeldt kastar ut snyltarna tycker Filifjonkan.

Av Filifjonkan - 14 oktober 2006 13:24

Lite pyrt känns det nu när tv säger de inte alls tänker redovisa vad festivaljippot kostar.Tycker jag inte om alls det är våra surt förvärvade licenspengar de betalar med och då anser då jag att redovisningsskyldighet skall finnas med deras programval som vi blir påtvingade vare sig vi vill eller inte. Kan väl vara en sak att vi är med med någon låt men allt detta innan det kommer till skott. Det börjar bli tjatigt värre nu. Räcker väl med ett program och kör låtarna sen kan Sveriges folk få telefonrösta de som är intresserade så är det klart. Kan bara kosta en bråkdel av vad det gör idag. Jag skulle då hellre se ett program med all vacker konst museerna har i sina gömmor som vi på landet aldrig får en möjlighet att ens lukta på. Skulle hellre se program med arkitektur alla vackra byggnader som finns men nähe icke. Jag betalar ju med min licens och tycker detta är ett slöseri med "mina pengar" Hör du det avgående Jutterströmskan och pågående glömde hennes namn nu hjärnsläpp ...

Av Filifjonkan - 14 oktober 2006 10:47

För oss som gillar Stina och hennes program så är det jättekul att hon kommer igen. Alla härliga intervjuer hon gjort med många prominenta personer. Man har fått veta sådant som man annars inte skulle hört ,Khadaffis intervju otroligt egentligen att en journalist från Sverige skulle få tillträde till Khadaffis residence och goda vilja som det hette. Nåväl denna gång skall det bli underhållning på lördagar man får se då vartåt det bär men har förhoppningar i alla fall eftersom Dabrowski skall vara med.Kanske är hon inte så lockande för tonåringarna misstänker jag men Mtv och Star kanalerna finns ju för dem om nu det är lockande .Vet inte längre vad Sveriges tonåringar tycker är lockande i tv-väg.

Av Filifjonkan - 14 oktober 2006 07:20

Eftertankens kranka blekhet tycks ha nått personerna som trodde sig kunna sätta sig över lagar o paragrafer,men när verkligheten nått dem då är det fylleångesten som kommer och den förkrossade fifflaren som talar,, kunde nog aldrig tro någon av dem att de skulle dömas skyldiga. men här har rättvisan gjort sitt till sist.

Av Filifjonkan - 14 oktober 2006 05:48

Men ute är det inte varmt bara 3,7 + huttrar vid tanken , Filifjonkans bil ser frusen ut verkligen ,,Nåväl det vart strecksovande från 00 till 05.35 ganska bra det,Morgondosen av medicinen nertryck så nu skall snart kroppen vara i skaplig ordning brukar ta en 20 minuter innan det är ordentligt i fas.Den här dagen skall inte Filifjonkan göra massa jobb utan ta det lugnt kanske göra något trevligt vet inte ännu men man får se vad som händer Filifjonkan vinkar åt sitt barnbarn som brukar kika in på lördagarna och säger hej mormors älskling!

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Skapa flashcards