Filifjonkans värld

Alla inlägg under oktober 2006

Av Filifjonkan - 12 oktober 2006 09:53

Jaha så hackas det på kungen igen. Som var bjuden på en privat födelsedags maskeradfest som skulle gå i Afrikastil. Han klädde ut sig till afrikansk hövding och var naturligtvis svartmålad i ansiktet . Nu får han skäll av Mikael Trolin för det .Det skulle vara stötande för Afrikanska hövdingar på något vis. Hmm följdfråga således ...skall vi förbjuda vår barn att leka cowboys o indianer, tjuv och polis ,prinsessa och prins? Tycker Trolin verkar pubertal faktiskt för när tvprogrammen hånar hela vår kungafamilj då tiger den herrn då är det inte olämpligt! En politiker bör väl vara konsekvent.Han är folkpartistisk integrationspolitiker står det faktiskt i tidningen dessutom och ättling till någon afrikansk hövding vilket han så gärna uppvisade i ett tvprogram för några år sedan.Näe tycker inte om påhopp på vårt kungahus alls för de kan knappt försvara sig och privata fester har de all rätt att gå på även i maskerat tillsånd säger ilsken Filifjonka.

Av Filifjonkan - 12 oktober 2006 09:08

Man kan lugnt påstå att läget är förändrat för vissa yrkeskategorier man läser om rånade och misshandlade ,mördade samt kapade på sina fordon chaufförer. De ses tydligen av vissa kriminella element såsom vardande inkomstkällor för dem.Dessa chaufförer som jobbar för att allmänheten skall ha en möjlighet att förflytta sig mellan olika orter så smidigt som möjligt. De har dessutom inte någon speciellt bra lön heller. Om Sverige skall kunna fortsätta att få ha möjligheten till kollektiv förflyttning så är det nog säkrast att systemet med pengar på bussarna försvinner likaså i Taxibilarna. Annars blir det nog tvunget med vakter med ordentliga befogenheter på våra färdmedel. Dessutom undrar man ju vilka som vill arbeta utan risktillägg som chaufförer? Det är nog inte många snart. Många av yrkeskategorierna är ju farliga Personalen på socialförvaltningen poliser brandmän sjukhuspersonal bankens folk affärernas personal ja finns det egentligen några ofarliga yrken idag funderar,,,näe kan faktiskt inte komma på något. Ruskigt. Om någon annan vet något ofarligt yrke så uppdatera mig gärna!

Av Filifjonkan - 12 oktober 2006 07:06

frågan löd:Tycker du det är bra att det finns fartkameror i stolparna?Ja svarade 39.1% Nej svarade 39.1 % Har inte körkort eller bil svarade 8.7 % Kör alltid lagligt svarade 13 % Som ni ser så vägde det väldigt jämt, hälften för o hälften emot. Tack för visat intresse och så kör försiktigt med er allihop

Av Filifjonkan - 12 oktober 2006 05:05

Idag är det röjardag! Källaren är full med bråte man spart under alla år med stor trädgård ,det är krukor i parti o minut blomstöd diverse möbler torkvindor. Tror det ligger minst 5 parasoll ihopbundna där nere. Ställningar för klätterväxter bambupinnar målarburkar med skvättar i ,verktyg spik och gud vet vad faktiskt..pinnar plank brädor träskivor.Det var ett litet urval bara,. Det är grovsopor som hämtas vid tomtgränsen idag en förnämlig service som vår kommun tillhandahåller så som sagt bäst att börja på grötfrukost och en balja kaffe idag så man står pall

Av Filifjonkan - 11 oktober 2006 21:00

En händelserik dag. Mycket elände man fått sig till livs...mycket trevligt med väger ungefär jämt, nja inte riktigt, vågen väger lite tyngre åt eländeshållet tänker på babyn från i morse, rädd man får mardrömmar i natt efter den bilden. Filifjonkan är på "gamla dar" betydligt vekare och känsligare än när hon var yngre. Vet inte varför men så är det i alla fall. Nåja vaknar man så inser man att det är Maran som är i farten så vi får se hur natten utvecklar sig.

Av Filifjonkan - 11 oktober 2006 18:16

Igår var ju Filifjonkan ute och gjorde affärerna,,, och tänk sådana små söta fynd man kan göra. Priset var ju med ett fynd onekligen, vad sägs om 10 kronor. det lilla syetuiet i form av ett genomskinligt hus innehåller 10 st rullar med tråd en liten fågel i form av en nåldyna en liten rosa sax ett måttband och en fingerborg och ett nålbrev med synålar och några knappålar. Allt sådan man kan behöva när man är på resa .Fyndet ser ni här under från alla sidorna.Står på Filifjonkans databord när webbkameran knäpper bilden i lite dåligt ljus.

Av Filifjonkan - 11 oktober 2006 16:27

Alltså det tar aldrig slut på förfärligheter i Nordkorea se hur det ser ut där klicka på länken men det bör inte mindre barn se enl Filifjonkan. Betänk sen att det är det här landet som just ordnat med kärnvapen DET hade de råd med. Nackskott på hela den Nordkoreanska regeringen är nog det enda rätta skulle jag gissa om det arma folket skall kunna leva. Hemskt att säga så men det står jag för. Den där Kim il sung eller vad farao han heter säger ju aölltid det finns inmga svältande i deras land eller någon nöd alls. Folkmord sysslar den regimen med.http://www.youtube.com/watch?v=vDkcV66u8f4

Av Filifjonkan - 11 oktober 2006 15:42

Tingens kön......Om du är som de flesta människor, tänker du inte så mycket på vanligatriviala ting, MEN vad du kanske inte vet är att många av dessa saker harett kön. Till exempel:1. Fryspåsar - Manliga eftersom de håller inne med allting men går att serakt igenom.2. Kopieringsmaskiner - Kvinnliga eftersom de, när de väl stängts av, taren stund att värma upp igen. De är effetiva reproduktionsapparater om mantrycker på rätt knappar, om man inte gör det kan helvetet brakalös........3. Däck - Manliga eftersom de ofta tappar greppet när de blir gamla, ochofta är uppblåsta.4: Tvättsvampar - Kvinnliga eftersom de är mjuka och kramvänliga och lättbinder en massa vatten.5. Webbsidor - Kvinnliga eftersom de får såmånga träffar.6. Luftballonger - Manliga eftersom du måste sätta en blåslampa under denför att det ska bli någon fart på den, sen är det förstås det där med varmluft....7. Tunnelbanan - Manlig eftersom den använder samma gamla ställen attplocka upp folk på.8. Timglas - Kvinnliga eftersom vikten med tiden hamnar i nedre delen.....9. Hammaren - Manlig eftersom den inte utvecklats de senaste 5000 åren,men den är praktisk att ha hemma.10. Fjärrkontrollen - Kvinnlig......Ha!!!! Du trodde säkert att den skullevar manlig, MEN tänk på att den skänker mannen glädje, han skulle varahelt "lost" utan den och trots att han inte alltid vet vilka knappar hanskall trycka på, fortsätter han att försöka.Filifjonkan säger att så är det nog, tycker det passar väldigt bra :). Fick denna klargörande text i e-posten i går kväll av en bekant i Stenhamra.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards