Filifjonkans värld

Alla inlägg under oktober 2006

Av Filifjonkan - 15 oktober 2006 11:27

Det är bondprogrammet på tv 4 ,,,idag kan man tydligen göra tv av allting , vet inte om jag är helförtjust i den iden. Kan bero på att man inte har sådana intressen numera det är passerat och avklarat .Men jag undrar om några kan hitta varandra i den soppan,,,och om det blir rätt och bestående? När de har halva Sverige sittandes och tittandes på dem samtidigt de skall kunna utröna om det är något passande. Vet inte riktigt men det känns som det är någon slags torghandel i kärlek! Men det är väl nya tider som man säger .

Av Filifjonkan - 15 oktober 2006 09:40

För det är lika bra att sluta drömma det går åt helvete i alla fallför när man drömmer om Parishamnar man på något vislik förbannat i Hudiksvall ohhhyeh'lik förbannat i Hudiksvall.

Av Filifjonkan - 15 oktober 2006 09:15

Det var lite info om personalen idag Alma mater återkommer när hon vaknat Filifjonkan håller ställnngarna under tiden Lägesrapport: lugnt.

Av Filifjonkan - 15 oktober 2006 08:46

En sedelärande länk så gör man inte med djur,,ifall nu någon inte vet bättre så kan ni lära er här hur man INTE gör med dem:) Länken heter helt enkelt så gör man inte med djur

Av Filifjonkan - 15 oktober 2006 05:24

Det är ännu tidigt och svart som i en kolbox ute och bara 7.5 varmgrader. Det är tyst och stilla som alltid på söndagsmorgonen. Inte en bil kör förbi man kan få för sig man är ensam kvar i hela världen på grund av tystnaden. Sorlet och bruset man är van att ha i sina öron finns inte det är bara Filifjonkans skärmsläckare som rör på sig och ger mig senaste nyheterna hela tiden . Man ser den från sängen hur nyhetstexten far fram och blir stilla,,,det är bara elände den ger mig i vanlig ordning, tror jag stänger ner den och släcker skärmen så länge skall kolla på tv en stund om det finns något kul att se kanske rentav.

Av Filifjonkan - 15 oktober 2006 04:06

Hon återkommer när ögonen är öppna o huvudet vaket

Av Filifjonkan - 14 oktober 2006 21:56

Det har varit en händelserik dag som straxt övergår i natt. Filifjonkan är uppe ännu en stund men skall i säng i vettig tid om det går. Godnatt Sverige var ni än är och glöm inte att gå hem innan ni går o lägger er flickor.Var dag har nog av sin egen plåga, låt morgondagen bekymra sig om sig själv.

Av Filifjonkan - 14 oktober 2006 18:48

Band som kan innehålla nya uppgifter om den förra regeringens hantering av flodvågskatastrofen har hittats. Katastrofkommissionen ska nu bedöma om granskningen bör terupptas. (Lånad text av TT) Jaha kanske vi äntligen kan få höra sanningen nu då efter Danielssons göranden och icke göranden vad gäller telesamtalen och liknande Skulle gå att ta fram informationen sa Reinfeldt men det tar tid. En vaktmästare hade lyssnat på det o det var uppgifter från tsunamin sa vaktmästaren som sparade uppgifterna (smart gosse,,) som troligen belades med munkavle eftersom vi inte hört ett ljud mer från den mannen . Saken skulle undersökas. Telefonsamtal som raderats kan det vara så lyckat att det är de! Ett hundratal sa de ...Vore ju skönt att få ett ordentligt avslut på förra regeringens klanterier vad gäller Tsunamin faktiskt. Ja ja som jag sagt hela tiden det kommer mera....

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards