Filifjonkans värld

Alla inlägg under december 2006

Av Filifjonkan - 8 december 2006 11:54

Här kan man se på en alldels otrolig katt. Läget ser omöjligt ut men så är det inte. Varsågod att förundrashttp://www.youtube.com/watch?v=4Dna0oWu_EU

Av Filifjonkan - 8 december 2006 10:50

Soptunnan måste få sin halvårsrengörning ...hm det var mindre tid än ett halvår sen jag gjorde ren den. Det måste ha läckt ur något ur någon påse för det luktar urk när man lyfter på locket, Idag är den tömd så Filifjonkan skall skruda sig i stora blå gummihandskar klädnypa i näsan skurspann med mycket rengöringsmedel i samt en långborste. Gamla modellen med riktig borste neri med vassa borst på. Så skall min tunna bli julefin den med! Går inte att ha en tunna som luktar urk kan ju dra råttor kajor och kråkor,,Vill inte Filifjonkan ha på sin tomt

Av Filifjonkan - 8 december 2006 09:30

Jaha så vart det inget av då,,,inställt dåligt väder. Skall denne herre verkligen ut och resa i rymdfärjan?. Man har börjat få för sig att det kanske är ödet som håller honom kvar på jorden. Ödet kanske vet mer än vad vi människor gör nu! Ja vi får väl se för det blir väl ny tid utsatt för uppskjutningen.

Av Filifjonkan - 8 december 2006 06:15

Det var värst så det tar i då det knakar i fogarna i huset fönsterrutorna knäpper när vinden ligger på. Det är 6.9 grader varmt i alla fall. Men vad ledsen man blir när man kikar på nyhetrna på TT. 5000 gorillor döda i Ebola i Kongo-Brazzaville. Det som inte finns så många gorillor kvar så händer detta.Tråkigt verkligen. Norska kungafamiljen har det besvärligt med tydligen. Sjuka människor jagar dem mer än lovligt. Förstärkt vaktstyrka runt dem. Det är nog inte så lustigt att vara en känd person alla gånger. Verkar gälla generellt i alla brancherna.

Av Filifjonkan - 8 december 2006 05:16

Frk Fredag vänder blad för en ny eskapad hon har börjat på en ny dag en soffa är köpt på Ikea och en nyrenoverad trea har hon fått i Stångåstan..så dagens pass på arbetet känns inte så betungande. Hon längtar att tiden skall gå fort så hon får komma hem till sin nya lägenhet. Hon ser att Sverige vaknar så sakta och i Småland är en Filifjonka på väg ur sin säng med siktet inställt på kaffebryggaren....Frk Fredag tar sitt kort och stämplar in sig dagen har börjat!

Av Filifjonkan - 7 december 2006 22:11

Dagen är släckt natten har väckt stjärnor och kattor och slinkor fyllda av skarn slödder och flarn sova polishus och finkor. Barnet det skådar i drömmarnas ljus, hur en ängel med lyktor går runt vårat hus och ensam i kvällen den sena, Jag slåss med en smäktande vals ty jag är ganska mager om bena tillika om armar och hals. FerlinGodnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 7 december 2006 18:53

Filifjonkan har fixat en en utegran med ljuslampor i många är det och stiligt värre. Men det var ett pillrande i mörkret och trassliga sladdar och roligheter.Men mot alla odds så fungerade lamporna när jag fick i kontakten Det var ett rekord i sig faktiskt. Har här nu lagt ut ett manual på hur man gör en julegran om det nu skulle vara så att någon lyckats missa det...Varsågod att titta då! :)

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards