Filifjonkans värld

Alla inlägg under december 2006

Av Filifjonkan - 27 december 2006 14:54

Den här "tjusiga" hemsydda julpostbrevlådan sydde Filifjonkan i väldigt unga år.Var inget vidare på att göra sådant på den tiden. Men har så mycket minnen förknippade med denna så varje jul hänger den på ytterdörren och däri åker julkorten ner som kommit den julen. Det är några i den i år med... Julhälsningar är mysigt att få för då tänker någon just på en när de skickar och skriver den och man gör själv samma sak. Visst man kan ringa men julkorten är ändå något spec med tycker jag!Har en hel låda på övervåningen med kort som kommmit til julen under alla år. Roligt att läsa dem så länge efter, en del minns man inte ens vilka de var och en del är borta från livet. Nostalgi kallas det med

Av Filifjonkan - 27 december 2006 12:44

Det är en bild på en liten kikande katt Pusselkatt betydligt trevligare än den otäcka vågen från i går.Filifjonkan har en bra bild på den se ovan. :)

Av Filifjonkan - 27 december 2006 10:47

Polisen fick skaka gallerHJÄLP! Jag sitter fast! Polismannen har fastnat i gallret och kan varken ta sig in eller ut. Kollegan rusar snabbt till platsen(ÅHEJ! Kollegorna tar i och drar.PUH! Äntligen loss och kan klättra in.För en stund såg det ut som om poliskonstapeln skulle tvingas tillbringa natten fastklämd i ett fönster.Men hans rådiga kollegor i patrull 7120 vid Malmöpolisen var inte sena att använda all sin polisiära styrka för att bända loss den nödställda kollegan.Men de har det inte lätt våra räddare i nöden! De får rädda varandra med ser man här. Kan inte vara lätt precis att vara polis. Ett synnerligen omväxlande arbete skulla man kunna säga. Att bryta sig in eller ut har man hört om men att bryta sig loss det var ju något nytt! Tur att det var starka kompisar han hade. Här kan ni läsa hela artikeln Länka dig en del av texten är lånad ur Aftonbladet.Foto: PATRICK PERSSON)

Av Filifjonkan - 27 december 2006 10:10

[Vill du se hur de bär sig till när de skall göra något så har du ett bra tillfälle här. http://www.youtube.com/watch?v=2tChvWt9qDg&mode=related&search=

Av Filifjonkan - 27 december 2006 04:30

Men mörkt är det ännu så hon ser inget förrän dagen riktigt tänder ljuset åt oss. Kaffe skall inmundigas så man får access till hjärnkontoret som har varit avstängt hela julen. Fått gå ner i viloläge med ekonomiström. Men nu, nu är det "fetdags" ett nytt ord i mitt hjärnregister. Har inte bestämt mig om jag skall använda det eller inte det låter aningen vulgärt men ser på bloggarna att många använder det. I början var det mest ungdomarna men nu ser man det på de äldres bloggar också, men ok jag provar lite. Drar igång snurran och går ut i köket...

Av Filifjonkan - 26 december 2006 22:14

Ja det blev en lugn dag men en typiskt ringande dag, alla ringer och tackar för julkort och presenter och Filifjonkan ringer med och tackar. Det är så det är varmt i örat nästan. Nu vill jag inte ta i telefonen mer idag. Det är ju så mycket enklare att skicka ett mail eller ett sms eller ett mess med ett tack så spar man tid och varma öron.!I morgon är det ju onsdag en vanlig vardag. Många abetar dessa klämdagar.Men skall bli skönt med en vardag igen man kanske skulle göra sig en tunnpannkaka till middag med sylt som motvikt mot julmaten i morgon. Så bäst att försöka koja nu straxt så Godnatt alla julfirare var ni än är.

Av Filifjonkan - 26 december 2006 18:33

Känns inte bra alls i min högra arm försöker köra tangentkommandona så mycket det går men det är ju så smidigt med musen.Har testat att ha den på vänsterarmen men se det var rena farsen! Tog en minut att rikta in sig dit man skulle. Hade behövt rista diken i skärmen som man kunde spåra sig fram i så den åkte tillbaks till högerarmen igen. Men är allvarligt oroad nu jag vilar hela armen på bordet har handlesddsstöd med och lindar den men blir inte bättre..suckar Snart sitter man väl med en blomsterpinne i munnen och prickar tangenterna...Och den ljusnande framtid är vår,,,Kommer ni ihåg vem som sjöng den låten? Men det var ju jag jag hade dom här kläderna på mig då ju...skämt åsido. Får höja brufendosen antagligen igen . Eller är det någon som har något bra tips förutom att lägga ner och blogga!

Av Filifjonkan - 26 december 2006 15:55

Julgranen i år inköptes på scouternas granförsäljning den var fin. Belysningen släckte vi för det blänkte så väldigt när vi tog bilden de har sådan där som glittrar så vi löste det så här.De har alltid så mycket maffiga grejor i sin gran.Det är roligt att hälsa på dem på jularna särskilt för det står så mycket julpynt överallt så man har att göra för att hinna se det.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards