Filifjonkans värld

Alla inlägg den 4 februari 2007

Av Filifjonkan - 4 februari 2007 22:38

Spännande dag med mycket skidor inblandade ett brons fick vi bärgat.Anna karin förstås som slet i skidspåret. Sverige förlorade bandylandskampen med mot Ryssland med 2-1 synd.Men som sagt Annakarin håller flaggan uppe åt Sverige. Nu får hon vila sin kropp i 2 dagar sa de innan det är dags igen.Tack för det och grattis Annakarin. Dags att släcka lampan i Filifjonkans residens och säga Godnatt Sverige var ni än är!

Av Filifjonkan - 4 februari 2007 20:49

Ett ärende hit och ett ärende dit- tiderna är ju så bråda. -Han som du längtar kom på visit- synd det var om er båda!Knackade på – en gång eller två,mot dörren la han sitt öra.Ingen var hemma. – Då måste han gå.Vad hade han mer att göra.Ferlin

Av Filifjonkan - 4 februari 2007 18:21

Inte det minsta orolig för vår egen kärnkraft. Den är precis lika säker som alltid.När samma media som gör en 10 sidig bilaga om Olindas "förstorade läppar" eller en extra tidning om "Linda Rosings samliv med Fadde" basunerar ut att det är problem som fan så är det bara att sucka och vända ryggen till.Visst finns det brister. Samma brister som fanns för 10, 20 och 30 år sen.När det gäller folk som är påverkade ska man komma ihåg att det finns såna runt omkring oss överallt. Busschauffören till dina barns skolbuss, asfaltsläggaren som står på nån motorväg, politikern på representationsresa eller en anställd i ett kärnkraftsverk eller nån pilot på ett flygplan... Inget är unikt för den arbetsplatsen och det är tyvärr något vi får leva med.(Sen kan man ju väga svensk säkerhet mot utlänsk sådan.) I sverige får du inte ens gå och pissa utan 3 formulär, arbetsgivarintyg och en genomgång av toalettsystemet innan du går dit. I framförallt gamla öststaterna är det inte alls på samma nivå och hur ofta havererar något där? Potentiell härdsmälta och stora möjliga utsläpp i Sverige är usel sensationsjournalistik.Filifjonkan instämmer i detta inlägg.. i debatten finns många synpunkter att ventilera kul när det tycks om saker och ting.

Av Filifjonkan - 4 februari 2007 17:08

Kommer en om dagen ett tag. Fick dem av en mailväninna men de är ganska kul. Ingen skall ta åt sig,inget är illa menat, det är lite av "galghumorn " kan man säga. Här kommer den nionde:Smala människor irriterar mej!!! Speciellt när de säger saker som:"Du vet, ibland glömmer jag äta". Numera så kan jag glömma min adress, mammas mellannamn och mina nycklar. Men jag glömmer aldrig att äta. Man måste vara speciell för att glömma äta!

Av Filifjonkan - 4 februari 2007 14:49

Kom att tänka på en dag när man satt och filisoferade på avträdet ämnet tvålkoppar. Öåter något lustigt men ja minns hur man hade tvålkoppar förr innan allt förändrade sig till detta nya mode. Förr var det ofta en emaljerad historia kantstött som skruvades fast på väggen i formen av ett brett L ungefär Ni har säkert sett dem.Idag är det svårt att välja tvålkoppar och nagelborstar för alla härligheter som finns i det avseendet . Man åkte ju dit på ankor och pingviner för några år sedan men nu har man lust att byta till något annat. Vad göra med alla tvålkoppar man haft. Kanske spara dem om 10 år är de roliga att ta fram Kanske..? men det allra värsta är ju att man använder ju knappt sådan tvål utan man köper pumptvålarna i dessa härliga färger i stället,De är mer hygieniska, Man får ha en sådan där jag fick i julklapp som luktar persika och syren eller apelsin till ögongodis bara nu, kan ju lägga nagelborsten i dem med.

Av Filifjonkan - 4 februari 2007 13:15

Lindstöm har varit väldigt aktuell igen.Ämnet är gå och dränka sig.Länk det är nya sidor idag på Bon ton... Dags att fnissa eller gråta.

Av Filifjonkan - 4 februari 2007 12:11

Tusan också synd men ingen av de Svenska herrarna gjorde så bra ifrån sig i skidskyttet.Som det brukar var det en norrman förstås de är omöjliga till att skjuta och åka skior.Bara att inse det. Nu skall man inta snabb lunch ostmacka och risgrynsgröt går fort för att vara klar till damernas skidskytte om någon timme. Här är det rakar rör som gäller.Kanske går det bättre där!

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards