Filifjonkans värld

Alla inlägg den 11 februari 2007

Av Filifjonkan - 11 februari 2007 23:06

Trött Filifjonka. Har haft kaffefrämmande idag trevligt hade vi och nu är det diskat och undanplockat.Dagen har varit suma summarum: Bra. Men så kall, huttrar lite. Fast nu så verkar det ha slagit om i vädret .nya medaljer har det bärgats idag igen Grattis Anja och Patrik snyggt jobbat! Ishockeylaget vann sin cup med som Filifjonkan glömt vad den heter.Grattis alla "breda pöjkar i laget".Men nu är det dags att stänga trötta ögon för idag.Så godnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 11 februari 2007 21:56

Det gör detsamma vart jag kommer när jag dördet gör detsamma vart jag kommer när jag dörty vänner det har jag på bägge ställenadet gör detsamma vart jag kommer när jag dörDet gör detsamma var du stupar kavaljerdet gör detsamma var du stupar kavaljer ty rosorna de glöda i dödens högkvarter det gör detsamma var du stupar kavaljerSöderlund Ferlin

Av Filifjonkan - 11 februari 2007 18:52

Dagens citat nr 4:"Helnykteristens glädje över en halva Skåne kan endast mäta sig med den berusades förtjusning över en tom sådan"

Av Filifjonkan - 11 februari 2007 17:08

Expojkvännen hetsade pitbull att attackeraDen 27-årige mannen ville straffa flickvännen som gjort slutDagens artikel är ett typexempel Pitbull hetsas att hugga sin ägare!?? Ref tilllänk vidare läsningLänken innehåller obehagliga bilder om man är känslignedan är ett urval av alla dessa skador av bitande eller hetsade hundar.Många skadas svårt av attackerande hundarNyårsnatten 2006–2007I London attackerar en pitbullterrier femåriga Ellie. Hennes mormor försöker slita bort hunden men det är för sent – Ellie bits ihjäl. Hunden triggades förmodligen av smällande nyårsraketer.Oktober 2006En rasande pitpullterrier attackerar ett mackbiträde i Örebro. Övervakningskameran vid bensinstationen fångar överfallet.November 2006I Beauvais utanför Paris äts en kvinna upp av sina fyra rottweiler. Hundarna attackerar den 23-åriga kvinnans ansikte och ingen vågar ingripa.27 september 2006Brittiske Harvey Lawrence, 2, attackeras av sin farmors rottweiler. Harvey överlever, men måste sys med 200 stygn i ansiktet.24 september 2006Fem månader gamla Cadey-Lee bits ihjäl av två rottweiler utanför en pub i England.1 december 2005I den lilla schweiziska byn Oberglatt, mitt framför ögonen på sina dagiskompisar, slits Süliymann, 6, ihjäl av tre pitpullterrier.Tidigare artiklarplus Förbjudet att sälja kamphundar i England Brittisk lag strängare än svenskPolisen saknar rutiner för att ta hand om farliga hundar Hundbrotten ökar – nu ska polisens regler ses över”Inför hundkörkort för kamphundar” Expert: Lagstiftningen är för flat”Inför hårdare regler för kamphundar” Överåklagare Sven-Erik Alhem: Att äga en kamphund är ingen mänsklig rättighetHetsade hunden att hugga - nu riskerar ägaren fängelse Fyra personer höggs blodiga av pitbull i HedemoraHär finns de farliga hundarna Expert: De är avlade för kamp – klart det inträffar olyckorPolisrazzia mot farliga hundar Brittisk polis har omhändertagit 19 hundar och gripit sju personerNu drogtestas mördarhunden Pitbullen som bet ihjäl fem-åriga Ellie Lawson testas för droger och steroiderPolisen sköt Rottweiler för att skydda sigNu ska hundägaren straffas Flickans morfar tidigare dömd för narkotikabrottDetta är aftonbladets text delvis med bilder och kommentarer.Filifjonkan tycker att det skall vara lag på hundkörkort med stränga regler. Kan inte vara lämpligt att narkomaner och andra kriminella element får ha djur överhuvudtaget. Det måste ju vara så att ett djur skall ha det bra hos sin ägare enl lagen. Jaha dagen efter fortsätter det hela läs här Samma hund i farten igen denna gång utan hetsning. Grannens hund råkade illa ut den gången. Undrar hur det är att vara granne med en sådan hundägare och hund som inte bättre begriper än att behålla denna hund! Måste vara skrämmande.

Av Filifjonkan - 11 februari 2007 12:31

Men den här lilla sötnosen måste ni ju se Hon heter Tindra och är en sheltievalp har jag för mig. Filifjonkan som inte är så bra på raser kallar den för en liten collie fast det är fel men så gossig är hon

Av Filifjonkan - 11 februari 2007 08:43

.Har du blivit sexuellt utnyttjad eller överfallen som minderårig?Kvinna Ja 26.7 %Man Ja 4.4 %Kvinna Nej 53.3 %Man Nej 13.3 %Kvinna vill inte svara 2.2 %Man vill inte svara 0 %Totalt har 45 personer röstat. Härav ser vi nu hur det står till detär ett natal som blivit utnyttjade bara på vår lilla undersökning här på bloggen.Det är mycket traumatiskt för dem och nu får de ändra på lagarna och sätta åt alla klutar för se till att straffen skärps och förövarna blir fast. Detta skall Filifjonkan skicka till regeringen så får vi se om vi får något som helst svar. Det är inte precis någon stor undersökning men den ger en fingervisning åt hur det står till.Filifjonkan tackar alla som medverkat för visat intresse. Tillägg kl 12.44 Nu har Filifjonkan skickat detta med en kommentar till Beatrice Ask på justitiedepartementet. Återkommer OM vi får ev svar så lägger jag ut det men det lär nog dröja ett tag vi får se!

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards