Filifjonkans värld

Alla inlägg den 7 juli 2006

Av Filifjonkan - 7 juli 2006 20:51

Äntligen är denna långa dag till ände! Vem man pratat med idag så har alla stönat över hettan . 34 grader o inget syre är FÖR MYCKET det hjälps inte det blir tungt.Vill inte mer sol nu "Snälla herr lågtryck kom hit o blås o kyl ner oss och regna på oss med. Du får rasa som du vill och jag skall inte klaga utan vara glad över att du hälsar på"(Filifjonkan ligger på knä o ber till högre och nedre makter)Godnatt Sverige var ni än är!Prisa ej dag förrän sol gått ned.

Av Filifjonkan - 7 juli 2006 08:33

Filifjonkan tror att hon lägger sig i frysboxen snart hela hon. Det är redan +22 grader och solen fullständigt steker . Huset är nu 29 grader inne fast jag vädrat i 2 timmar med fläktarna 5 st i full gång.Hur skall man klara denna dag då! Nu skall jag i alla fall sätta mig i duschen o låta vattnet spola länge över mig.Har en bra stol att sitta på där, Någon som vet något företag som säljer vita korgstolar. Nya alltså. Har letat på nätet men inte hittat något. Om du ser ut som ditt passfoto behöver du med all sannolikhet den där semestern,,, :)

Av Filifjonkan - 7 juli 2006 05:14

Det finns saker som gör ont och andra saker som gör så in i h.....e ont! Man skall intet ont anande ta i någonting ex något med trähandtag och vad händer då?Jo då blir du påhoppad under närmsta nagel av en elak sticka som tränger ner sig så långt den bara kan under nageln och där bestämmer den sig raskt för att gå av precis när den är säker på att den har satt sig så djupt och illa tilll den kan!Det gör ont gör så hemskandes ont. Och eftersom den med 99% säkerhet satte sig under en nagel på höger hand så vet du ju hur lätt det är att med vänsterhanden hållandes en vass nål peta ut den eländiga stickan som nu har ordnat med sköna dunkningar under nageln o det spänner så nageln kommer att rivstarta ungefär som rymdfärjan snart om man inte får bort den,Men se så enkelt tänker stickan som nu har flyttat in ordentligt i en trevlig liten enrummare i dens tycke här skall ingen vräkas . Så den klamrar sig fast i köttet. Du inser snart att det går inte du måste ha hjälp av någon som ser bra och inte är så darrig och kan använda sin högerhand. Men efter idoga förfrågningar så är det inte någon som är såå intresserad av att utför oprationen.Det blir bandage med alsolsprit igen samt sjöblött bandage till natten för uppluckring din nagel gör ont så hemskt o du kan inte göra så mycket med högerhanden så länge som du har en "ekstock" under nageln som inneboende snyltare,På morgonen efter så har den börjat röra sig lite grann o frampå dagen kan du greppa den med en liten pincett och vräka den!Rengörning och ordentligt plåster och lugnet är återställt.Om stickor tycker jag inte i någon form alls.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards