Filifjonkans värld

Alla inlägg den 28 juli 2006

Av Filifjonkan - 28 juli 2006 20:50

Godnatt små vågor som klucka,, godnatt små vågor som klucka,, fredagen närmar sig sitt avsked från oss. Natten är på gång att borsta tänderna o klä sig skall bara ta sig en kopp svart kaffe innan han stämplar in.Godnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 28 juli 2006 09:18

Länken till höger som heter Eu kontra Italien. En rolig historia från trafikens värl i Italien samt inom Eu.den talar för sig själv, Ha gärna en servett i handen att torka skratttårarna med!

Av Filifjonkan - 28 juli 2006 08:51

Har du arbete utanför hemmet var frågan:Ja svarade 50%Nej svarade 10%Sjukskriven 10%Går i skola 0%Pensionerad 30%Arbetskygg 0%Filifjonkan tackar för visat intresse.

Av Filifjonkan - 28 juli 2006 04:32

Alla är barn och de tillhör det gåtfulla folket...så sjöng Olle Adolfsson för mycket länge sedan.Men så rätt han hade. Barn är ett gåtfullt folk verkligen.De kan leka med en sten (nu menar jag barn på 2-4 år ungefär,) och stenen blir till en skatt som de noga gräver ner i närmsta sandhög.De använder sina intryck de fått under tidigare dagar till något helt annat,,de plockar blad som skall säljas i affären såsom bullar.Kottarna blir till äpplen en skalbagge som just gick förbi dem blir till en hund..Barns hjärnor är vidunderliga..de bygger av klossar och pinnar de mest fantastiska skapelser som sen visar sig vara deras hus eller en häst. De kan sysselsätta sig med snörena och pappret som den fina presenten du köpt till dem var inslagen i. Presenten den ser de inte men däremot ser de snörena som blir till fina tvättlinor som dockans tvättade kläder hängs upp på. Leken spinner vidare,,klädnyporna var intressanta det hängs upp allt som de ser dukarna från borden pappas strumpor ett kex som dröjt sig kvar i någon leksakslåda men man har fullt sjå med de små fingrarna för klädnyprna kan nypas ordentligt och då blir de plötsligen små farliga hundar som bits.Bulldegen som står på jäsning i värmeskåpet kan man bädda ner i dockvagnen med lakan på och vips så fint det blev för dockan .Mamma får spader ,,,,barnet har ingen som helst förståelse för att degen tas tillbakaav upprörd moder som tänkt sig bullar av dockan,,,,Barnet gråter floder över sin degdocka som modern brutalt bankar o kavlar på i sina försök att få loss diverse trådbitar och snören från. Man måste te sig väldigt brutal i de små barnens ögon för man får ideligen ajaj och farligt och nej rör inte den och nej inte i kontakten och så vidare,,Små barn är ett gåtfullt folk som vi nog aldrig får veta sanningen om.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Skapa flashcards