Filifjonkans värld

Alla inlägg den 23 juli 2006

Av Filifjonkan - 23 juli 2006 22:15

Kvällen smyger fram så sakta...dagen har varit onödigt varm31,4 grader hos Filifjonkan o det är inte kul.Inget har blivit gjort i hettan huset står kvar som igår kväll.Ostädat . Men det kommer en måndag kanske kall vilket jag hoppas.Så ,,tack för idag söndag nu somnar vi du o jag!Godnatt Sverige var ni än är.Logik är en systematisk metod att komma fram till en felaktig slutsats med övertygelse

Av Filifjonkan - 23 juli 2006 11:33

Sitter i draget av min mr Facett min omtalade AC den är verkligen behövlig.Denna värme som aldrig ger sig här är det som vanligt knallblå himmelstensol och + 24 stigande.Varken regn eller Åskar syns till just nu men kanske de kommer, Har just läst Carro Stenvalls cykelblog tuff tjej som rullar vidare alldeles själv genom Sverige; Har fäljt henne från början de var tre tjejer somg sig iväg men de andra har fallit ifrån vartfter, Men det är bra virke i "Carro" heja på tjejjen!Hon har snart nått sitt mål!Så ni som träffar henne på vägen o kampingplatserna var snälla med henne bjud henne på fika o en pratstund. Många som gjort redan har jag sett hon skrivit om. Till sist ett litet Grattis till Amandas älskade Emmadocka som har namnsdag idag!.

Av Filifjonkan - 23 juli 2006 04:58

Kan ni tänka er att igår så hade Filifjonkan besök av åskar riktigt ordentligt med.Det small rätt bra så alla sladdarna drogs ur och datorn fick stå o vila sig lite en halv dag faktiskt.Skickar med 2 bilder på de som är skyldiga de har lovat o lovat åskar men igår så slog deras spådomar äntligen in. Heja gossarna....Men det var så kvavt kunde inte andas nästan och 29 graders fuktig värme.Det var inte näpet men så kom då regnet i 7 minuter var portarna öppna det bara rann o skvalade.Gatan blev till en smärre fjälljokk och det riktigt skvätte i stuprännorna,Man riktigt såg hur växet sträckte sina blad o strån mot himlen mot livet de raknade raskt. Luften blev lite klarare o mer lätt att andas. Tempen sjönk det var plötsligt bara 21 grad himmelskt. Man tog bilen o for en runda med öppna fönster och svalkade av sig köpte glass med o mumsade i sig.Så på det hela taget var lördagens avslutning riktigt skön.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards