Filifjonkans värld

Alla inlägg den 31 juli 2006

Av Filifjonkan - 31 juli 2006 21:35

Måndagen lägger sig så sakta till ro efter dagens åskväder med regn o blåst. Regnet var behövligt men blixt o dundret kunde det varit lite mindre av.Inte utan att man blir lite skärrad när det brakar så hela huset skäcker..Hörde en vits, så här låter den: att en undulat springer i ett hjul för hamstrar är kanske inte såå konstigt men att hamstern flyger söderut över vintern är ju lite märkligt? :)Men nu lägrar sig lugnet hos Filifjonkan och hon drar på sig nattlinnet... drar ner rullgardinen och släcker lampan så önskar hon alla vackra drömmar. Godnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 31 juli 2006 08:53

Igår kväll trodde jag "himlen skulle falla ner" (man vet aldrig) Det är farligt att se på nyheterna borde ha en stor varningstext i sin programtablå. Ex :Nyheterna varnar idag.:Information om fångar o tandvård.Rättvisa personer bör ej titta utan nervlugnande eller blodtryckstabletter.Filifjonkan vart så ilsk så hon vart tvungen o maila till regeringskansliet T Bodström (alias guldlock) Om orättvisorna.Inte för att det hjälpte men det kändes i alla fall som man gjort något.Nu letar Filifjonkan en snabbkurs på hur man begår bankrån och stölder så man får minst 2 års fängelse, Hoppas på svar,, Kanske någon som kan tipsa...:)

Av Filifjonkan - 31 juli 2006 04:13

Någon som sett till katten Gustav?? Eller..nävisst ja, han hatar måndagar tillsammans med ett antal som inte trivs med sina arbetentycker mig ha hört viskningar om det i kulisserna!Ny oanvänd vecka alldeles fräsch,,,,Vad skall den bjuda på? Alltid spännande att se.Förra veckan var väl rätt så skaplig trots värmen. Inga personliga katastrofereller byliga katastrofer heller. Bortsett då från de vanliga morden o misshandlarna och rånen o inbrotten samt skogsbränder o bilolyckor,,samt vansinniga regeringsbeslut.Ja man är ganska luttrad vid det här laget.Skall man höja på ögonbrynen idag över något får det nog vara rejält.För man blir härdad av allt elände tydligen,,,trodde jag aldrig gamla människan...Svalt är det med...kanske kommer hösten till oss denna vecka!I kväll vet vi alla om måndagen blev bra kanske lika bra som i Batbutistan!

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Skapa flashcards