Filifjonkans värld

Alla inlägg den 12 september 2006

Av Filifjonkan - 12 september 2006 21:33

Filifjonkan kikar oroligt ut genom fönstret innan mörkret lägger sig hon kollar efter lodjur.Lodjuret har kalasat på en fårskock 11 st gick åt, den måste varit en frossare,,,usch arma får såg inte roligt ut alls. Kunde skrället inte ha nöjt sig med en åt gången ,den orkar inte äta mer ju på en dag eller 2? Nu lär lodjuret inte bli särskilt gammalt för nu vässar bönderna sina gevär och det lär smälla i skogarna ett tag framöver. Visst lodjur är vackra och bör få finnas med , men de kan ju inte få äta upp allt vad får heter o på så grymt vis. Rådjursstammen har decimerats så pass så då går de på tamboskapen det är allmänt känt.Filifjonkan ser inget lodjur i alla fall så hon släcker lampan o drar ner rullgardinen och går till sängs. Hon hoppas att det bara är Mickel räv som smyger runt knuten i natt,, Godnatt Sverige var ni än är, förutom Jan Guillou

Av Filifjonkan - 12 september 2006 19:03

Näe hördu Jan Guillou: nu är jag besviken på dig, citerar"Bloggar består av pladderUnderkänner offentliga dagböcker på nätet "Den som har tid att svamla på nätet dagarna i ända kan inte ha någon seriös sysselsättning". Det var inte lite fräckt!Vadå min bäste herre Det är absolut ingen människa som tvingar dig att läsa bloggarna på nätet utan håll dig då till dina svamliga böcker eftersom du tycks ha så mycket tid att sitta nånstans och svamla ihop sådant skräp.Betalt kvitterat hälsar Filifjonkan

Av Filifjonkan - 12 september 2006 18:50

Camilla Läckbergs Olycksfågeln.Jaha då skall vi se...jodå boken var läsvärd med de vanliga ingridienserna det går ju inte att variera hur mycket som helst en del måste ju finnas.Serimördare denna gång något lite annorlunda offer till en början ,fler offer uppdagas alltefter duktiga poliser förstås.De tar sig allt närmare upplösningen bit för bit faller pusslet på plats.. om än något märkligt ,så den här boken kan man gott läsa man slipper mardrömmar för så läskig är den inte, lite lagom kan man säga för en Filifjonka som lätt får mardrömmar även för en läskig bok..

Av Filifjonkan - 12 september 2006 09:19

Gode tid,, nu hittar de mördarsniglar rostade i OLWs jordnötsringepåsar, Det var det äckligaste jag hört det var bild med på eländet i Expressen så kolla gärna innehållet i era snackspåsar ni som stoppar i er sådana saker för ni vet aldrig vad ni stoppar i munnen, Filifjonkan ryser och hämtar en morotspåse i stället!

Av Filifjonkan - 12 september 2006 05:28

En ny dag är här den heter tisdag och kanske blir denna dag då en trevligare dag för oss alla. Man kan ju ha sina förhoppningar. Filifjonkan skall till "posten" som inte är någon post utan en mataffär, alltså kan man säga en fejkad post så ljuger Filifjonkan i alla fall inte. Hon skall hämta 10 meter gardintyg och omtag som är ljungfärgade ,sen skall symaskinen få skåda ljuset vilket den säkert gläder sig åt eftersom den står instuvad i ett hörn med saker som är stryktvätt travade på sig! Dessutom överdragen med en huva,,Filifjonkan skall alltså sy gardiner till 2 st fönster i sitt stora rum .Vill inte ha panelstuket på gardinerna därinne, passar inte med möblemanget annars är panelgardiner jättefina. Det fanns inga färdiga gardiner i lagom bredd med rätt färg o rätt tyg så då är det bara att sy så man får dem som man vill. Vad dagen i övrigt skall bjuda på får bli en överraskning vartefter.Man skall inte veta allt heller redan på, morgonen,,,,Non omnia possumus omnes data in toto! = Ulmus vi kan inte veta allt det som är givet i sin helhet! :)

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards