Filifjonkans värld

Alla inlägg den 13 september 2006

Av Filifjonkan - 13 september 2006 19:54

Jösses flickor här har det varit full gas sen tidiga morgonen så nu är Filifjonkan tvungen att stötta upp sina ögonlock med tops för de har en fallande tendens..ingen middagslur blev av idag så då går det så. Det var kyligt och skönt i morse runt 05 bara 5.7 grader o dimma lite rått.Men sen drog blåslampan igång. 25,2 som varmast, Filifjonkan har installerat sin nya plattskärm...gick bra o den är verkligen skarp! Fixade det mesta själv nästan..Sen har jag installerat min nya webbkamera den gamla har fått gå i pension men den är bättre än ingenting i alla fall..,Pannkryparna har kommit o gått det gick bra så nu är det sluteldat med olja. I morgon kommer den snälla rörmokarmannen och ordnar så jag får tillbaka varmvatten o värme till elementen när det behövs.Han har elektrikermannen i släptåg för det måste göras lite eljobb då med -Filifjonkan kommer att bli ruinerad vad det lider för de vill ha betalt de med inget är gratis idag...vad Filifjonkan vet i alla fall...fast okey då myggbetten behöver man inte betala för ännu men det är väl en tidsfråga. Kliarskatt och moms så har vi en ny räkning igen. Så småningom kommer ni få gå med flaskor på ryggen av nåt slag som mäter hur många andetag vi tar så är det moms o skatt på det med ..sen skall vi ju inte tala om de mänskliga utsläppen där blir det luktskatt eller miljöskatt kanske. Jaja det rullar på skall bli skönt att få ta ner skylten endera dagen! Fast fan vet kanske är skatter en trappa ner med där har de vämen på så in i bomben ju så man vet ju inte man får vänta o se,

Av Filifjonkan - 13 september 2006 16:03

Hörde nyss på radion igen att efter en genomgripande undersökning av alla som sitter i riksdagen är var femte person någon gång dömd av domstol för olika brott. Här får man hålla i hatten va,,,och dessa skall vara betrodda av oss andra att rösta igenom viktiga lagar och andra saker! Man blir mer och mer betänksam om Sveriges tillstånd. Klart att inte det blir strängare straff för pedofiler o hustrumisshandlare eller illdåd överhuvudtaget eftersom det skulle falla i onåd för de som är dömda där redan! De trycker Nej på röstknappen naturligtvis...eller tror vi andra att de är så rediga och hederliga ,litar vi på våra folkvalda.Filifjonkan kan bara svara ett rungande NEJ !Lege atque lacrima =läs och grina

Av Filifjonkan - 13 september 2006 13:27

på nyheterna på radion så sa de idag att det är 500 st socialdemokrater hos kronofogden som är mest skyldiga pengar sen är det 250 moderater som också är skyldiga fast inte lika mycket och till sist ett hundratal centerpartister som inte heller betalade sina räkningar.Filifjonkan undrar fortfarande varför hon gör rätt för sig o betalar sina räkningar? (Man ska nog inte det eftersom det styrande partiet inte gör det,heller ,,)himlar med ögonen. Eller!!!?

Av Filifjonkan - 13 september 2006 08:25

Moderat politikerdam i Danderyd , skyldig hos fogden 108 miljoner kronor hon toppar listan av alla politiker som hos fogden är! Hon har mage o tala om att hon har "förtroende uppdrag" inom politiken i Danderyd ,,Filifjonkan säger herreguuud inte skulle jag vilja köpa en begagnad bil av henne ,skulle du det Fredrik Reinfeldt "basen för basset"? Det hördes igår på radio p4.Men Filifjonkan börjar bli ganska luttrad över sakernas tillstånd i Sverige efter allt mediabrus som hälls över henne undrar stilla om hon kanske skall strunta i att göra rätt för sig hon med? Men det är klart innan man kommer upp i 108 miljoner så får man nog kämpa för att förköpa sig så till den milda grad!

Av Filifjonkan - 13 september 2006 04:50

Idag skall Filifjonkan få hit 2 st herrar som man kan kalla pannkrypare. Alltså inte slamkrypare men det kan gå på ett ut faktiskt när man tänker efter. För så här är det lite enkelt sagt. Storebror har bestämt att alla som har haft "fräckheten "att fortfarande elda med olja i sin panna för att få värme och varmvatten och de använder ändå grön olja den miljövänliga som man får betala extra för ..vi skall straffas hårt ! Vi skall tvingas besikta våra oljecisterner till ett dyrt pris allt mellan 4.-5 tusen kostar det. Således ringer man auktoriserad firma som skriver upp en på en lista eftersom de har vanvettigt mycket att göra o de tar område för område vilket är förståeligt. Nåväl därför skall det krypa ner en gosse i Filifjonkans oljetank med en liten hammare (ref till bilbesiktningens hemska verktyg)och banka och knacka o se om de möjligen kan ha sönder något så det läcker . Då får Filifjonkan byta tank eller laga den för enorma pengar. Ny tank i rätt storlek kostar mer än 10 tusen kronor.. Men tji fick de för Filifjonkan bestämde att då lägger vi ner oljeeldningen eftersom vi kommer att få betala böter eller extra avgifter med olja.,, alltefter åren går.Rörmokaren hänger på en elkassett i stället så det håller värmen till varmvatten o elementen.Således plombar de min tank o gör ren den . Så kan den stå där den står så skall Filifjonkan måla vackra rosor på den ,egentligen skulle man be ett graffittigäng komma o måla lite med sina sprayflaskor, men nu är då frågan om man kanske skulle skicka räkningen till miljönissarna eftersom det är de som levt rullan om detta. Sverige skall ju skyllas för allt vad utsläpp heter enl dem o vi skall betala för våra små puffar men inte ett ord om ryssar o krigshärjade länder vad de släpper ut för skit ,de släpper bomber o sånt o det skall vi korkade Svenskar betala för! Jag fattar inte sammanhanget. Hör du det miljöpartisten i din stora avgasutsläppande törstiga stadsjeep. Vad fan menar du varför cyklar du inte?

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards