Filifjonkans värld

Alla inlägg den 3 september 2006

Av Filifjonkan - 3 september 2006 20:01

Söndagen knäpper sin kappa fäller upp sitt paraply och stövlar hemåt. Ljuset försvinner mer och mer mörkret kommer emot henne hon hinner precis in genom sin dörr och släcka ljuset och fälla ner persiennerna när nattens mörka slängkappa fladdrar förbi..nu ser vi inte mer natt råder till dag gryr..Godnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 3 september 2006 19:50

Filifjonkan hojtar ..har ni inte läst Hans Lindstöms länk alla 20 sidorna så har ni missat en så rolig stund så det är synd om er! Ni hinner ännu men ha ett papper berett att torka tårarna av allt skratt säger Fjonkan och torkar ögonen,, har inte slutat skratta ännu..

Av Filifjonkan - 3 september 2006 17:15

[Är det någon som har varit på Mellby kaffestuga när den ännu stod där i alla sin prakt?Ett urmysigt ställe att fika på med utebord o vita möbler i en söt trädgård .Halmtak och serveringspersonal i svarta byxor och vit skjorta eller svart lång kjol o vit blus, man fick egen kaffekanna till påtåren och brödkorg med duk som brödet serverades i eller en härlig äppelpaj,Det var precis lagom att stanna och rasta där när man var på väg hem efter en lång o trälig bilresa med massor av trafik och varmt och klibbigt.Så en höstdag när man slår upp tidningen så läser man att Mellby kaffestuga brunnit ner till grunden. Minns så väl det var en ledsen dag då.Men lustigt nog sista gången vi stannade där så fick jag för mig att jag skulle fotografera huset för det ser eller såg ju rätt speciellt ut som man kan se av korten och det måste vart något slags omen eftersom den brann ner ungefär en månad efter vi varit där och fotat.Ja där fikar ingen människa mer.Pax vobiscum stora Mellby

Av Filifjonkan - 3 september 2006 12:47

Fasen kommer inte in i alla fall kan tydligen skriva men inte se bloggen sen? Någon säger det beror på bilderna kanske blir det för mycket för servern om alla laddar in bilder? Men de säger ju man kan göra det, har betalt extra med för den sakens skull.Ja denna blogg får gå iväg utan sina vanliga små bilder då. Annars spöregnar det i Småland idag och är skapligt svalt.Skönt att slippa se solen för en gångs skull(läs brinnande gasmolnet) Filifjonkan skall läsa sin bok igen då. Får vänta o se när det fungerar igen men kl 22 lördag kväll ungefär var det stopp hos Fjonkan. Återkommer i kväll om det går alltså.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards