Filifjonkans värld

Direktlänk till inlägg 3 juli 2006

Dösnackare..i Almedalen

Av Filifjonkan - 3 juli 2006 08:24

Jaha då var det dags igen för tv att göra stort nummer av Almedalen o dessa lögnaktiga politiker!Igår var det den största biffen av dem alla Hövdingen själv,snacksalig lovar runt och håller tunt som vanligt, Idag är detnästa kristdemokraterna som skall ljuga ihop något som låter bra.Alla lovar de guld och gröna skogar..men det är ju så löjligt hela det systemet för inget blir bättre ,,utan någon får några kronors påökt ett år o då tar de dem ifrån någon annan. Jag fick 12 kronor i påökt må ni tro (skrattretade) ,,men de glömmer tala om alla avgifterna som höjs med det dubbla så i själva verket går man back varje år. Sen talar de inte om att de hittar på helt nya skatter ideligen.Kan någon människa begripa varför vi skall betala skatt på elen? Det heter att elen är för dyr gapar Mona Sahlin om hahaha . Vilken planet är hon på ?Ta o titta på din elräkning o läs innantill kära Mona,,Det är energiskatt och det är moms det är de avgifterna som är för HÖGA. Vi har redan skattat för de pengarna vi betalar elräkningen med ju.Min elräkning för denna månad där är 318 kr elkostnad 215 era skatter och momser,Alltså min snittkostnad på elskatt o moms på året ligger på över 3000 kronor och jag är ett litet hushåll.Skatt och moms det har ni hittat på själva under åren så var det inte förut . Kan du förstå nu då lilla Mona för detta är äkta siffror.Skriker i högan sky...GÖR NÅT ÅT ERA AVGIFTER I STÄLLET.Tvärilsken Filifjonka som ni ser idag.Jag vet att jag skriker för många med samma inställning.In medias res!

 
 
M F

M F

3 juli 2006 14:06

Skönt att se att det finns flera som öppnat ögonen för deras dubbla tunga. Kan ju alltid hoppas att det blir maktbyte så man kan få se om det åtminstone ger någon effekt. Även om det nu mer låter mest som samma politik.

http://mf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

dsorfi

4 juli 2006 14:26

Så rätt du skriver,satt själv och lusläste räkningen för någon vecka sedan och upptäckte att det är så det ligger till.
Lika mycket skatt o avgifter som själva elen har kostat,minst sagt fräckt.

 
Ingen bild

Filifjonkan morrar..

4 juli 2006 16:28

Ja så försöker de ljuga oss fulla med sin ormtunga som förste talare så klokt var inne på! Ner med skatt o moms på el! Men det kommer nog mera påhitt på el ska ni se..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filifjonkan - 23 december 2014 13:15

Filifjonkan kommer inte göra fler inlägg i sin blogg. Hon lämnade oss den 20:e i stillhet i sömnen i sitt hem.   Hon hade velat att ni fick veta det. Hon brydde sig om sin blogg när kraften fanns. Vila i frid mamma. ...

Av Filifjonkan - 6 mars 2014 23:10


Filifjonkans armar och handleder har sådana problem med lederna så just nu kan jag inte hålla på att rita och skriva så här måste läka det om det går mycket som får vara just nu så ha det bra allihop återkommer om det går framöver. ...

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards