Filifjonkans värld

Alla inlägg under september 2006

Av Filifjonkan - 17 september 2006 23:11

Så är då valdagen över och natten är här att lägga sitt täcke över alla upprörda eller glada eller ledsna röstande människor som inte fick som de röstat. Det känns hårt men så är det i en demokrati hälften glada hälften ledsna. Filifjonkan är glad som omväxling. Hur som helst. Godnatt Sverige vad ni än är ledsna eller glada!

Av Filifjonkan - 17 september 2006 20:16

ojojoj..detta blir en rysare innan kvällen är slut,,,mer spännande än en film ju återkommer när valets siffror är bombsäkra innan dess säger inte Filifjonkan godnatt till någon

Av Filifjonkan - 17 september 2006 17:15

Det finns bara en sak att säga förbjud klättringen i Himalia eller samtliga jätteberg som dessa oförståndiga personer ger sig ut på. Inte klokt ju titta nu då igen,, ännu en person ligger där uppe halvdöd i kyla o hårt väder efter ett fall med skadad rygg. Sen ringer de bara helt frankt till något räddningsmanskap som skall ge sig ut och försöka få ner dem levandes. Vad kostar inte detta spektakel i pengar och människoliv utsättandes ANDRA för fara,.Näe det enda rätta är att ,skall de ge sig upp på sådana här idiotier så får de klara sig själva händer det något kan de ta sig ner eller ringa sin familj som kan fara ut själva o hämta ner dem bäst de kan. Vad fasen skall de göra på ett berg med snö o kyla och eländesväder, Det är väl inget att skryta med. Det är i så fall tycker Filifjonkan att skryta med hur korkad man är som gör sådant. Nu har de ju turligt nog fått ner stollen helskinnad men jag tror han har sönderfrysta fötter o fingrar o det blir mycket eftervård antagligen Stoppa de klättrande stollarna!

Av Filifjonkan - 17 september 2006 09:06

Gillar du att lägga pussel? En tråkig dag kan man göra det .Finns hur många som helst att välja på. Kolla runt på sidan så ser du. Klarar man inte så klickar man på auto och då lägger pusslet sig sjävt rör en bit o du får fortsätta! Länken heter passande nog Lägg pussel

Av Filifjonkan - 17 september 2006 07:45

Det är dimma över Småland ,sedan tidig timme ..det är så fuktigt och man kan om man anstränger sig riktigt och tittar bortåt ängen se hur älvorna dansar där dessa små skira varelser som älskar dimman...men snart lättar dimman det är redan på gång och då ser vi dem inte mer de hör också till det "gåtfulla" folk som finns kanske eller ja!! Det skall inte förklaras det Är bara så fråga dem som sett gårdstomtar och annat knytt.

Av Filifjonkan - 17 september 2006 04:50

Filifjonkan stånkar ur sängen på darriga knän och vacklar ut i köket o trycker på kaffebryggaren bäst att ta sig en mugg kaffe idag så man vaknar till liv. Det är ju den stora dagen dagen R =rösta. Som tur är förtidröstade Filifjonkan så hon behöver inte ut. Hon tror att denna söndag blir en riktig rysare,,sent ikväll vet vi troligtvis hur det gått med vårt kära Fosterland vem skall få hålla i rodret ett tag nu då det är frågan...vi får bida vår tid....

Av Filifjonkan - 16 september 2006 20:04

Det har varit grått ute och grått i Filifjonkans hjärta över sin skröplighet men nu sitter hon uppe 5 minuter igen o nattbloggar. E-posten är obesvarad har inte gått o göra det men kanske senare ,,tror kanske kanske att det är lite lite bättre vågar inte vara säker ännu men vi får se.Filifjonkan har en änglamoder som kommer hitcyklandes med kaffebröd och ordnar och donar i Fjonkans hus så det är rent skönt.Filifjonkans mamma är en tuff dam som inte backar för något,,det sista hon gjorde innan hon cyklade hem var att plocka upp nerfallna äpplen igen (de tar aldrig slut) En full skottkärra igen som rådjuren får kalasa på i natt...grävlingen äter äpplen med. Nähepp bäst att sluta skriva o lägga sig igen så godnatt Sverige var ni än är och kom ihåg att RÖSTA i morgon.

Av Filifjonkan - 16 september 2006 17:48

Familjen misshandlades av kd-politiker i hemmetBLEKINGE : Politikern slog sin familj och greps misstänkt för sexövergrepp på sin sexåriga dotter. Han friades och kandiderar nu för kristdemokraterna i Blekinge. - Hur kan en sådan man finnas i ett parti som pratar om etik och moral, säger en familjemedlem till BLT. (Artikeln lånad ur Blekinge Läns tidning.) Ja som sagt i de lugnaste vattnen går de fulaste fiskarna! Det får man ju besannat här. Kan bara säga Usch usch och usch igen. Sån tur då att man inte förtidsröstade på det partiet snart finns inte ett "rent" parti kvar. Storstädning rekommenderas i partierna rent allmänt det är ett hett tips till dem.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Skapa flashcards