Filifjonkans värld

Alla inlägg den 23 januari 2007

Av Filifjonkan - 23 januari 2007 22:22

En innehållsrik dag för en Filifjonka. Men en del bra saker har utvecklat sig.Smaksinnet har fått sitt. Vill ha sinnet har blivit tillfredsställt också. Kylskåpet har fått sitt.Småfåglarna fått sin restaurang påfylld. Bilen fått gå lite och tina upp i alla slangar och lager. Postlådan fick sitt. Knökfull! Som kronan på verket kom då de sista 2 st julkoppar jag härjat om på bloggen Så nu har Filifjonkan 8 st samt 9 assietter till dem. Nu är det bara en snäppa och en sockerskål vitt med tomtar på som saknas.Någon som har till övers så köper Fjonkan dem! Sen fick återvinningen sitt med tidningar glas och plåt. Kung Bore har fått sitt med han har ordnat snöfall här den sista timmen. Lite i onödan kan man tycka. Men lagom är inte hemma hos Kung Bore heller. Nu är det dags att knyta sig och säga Godnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 23 januari 2007 18:59

HINDRAR GASER Den nya antipruttbyxan finns som damtrosa...Foto: UNDER-TEC...som herrkalsong...Foto: UNDER-TEC...och i en unisex-modell.Foto: UNDER-TECFiltrerar bort obehagliga lukterLider du av gaser i magen och känner att du besvärar din omgivning med obehagliga lukter? Då är räddningen här. Ett amerikanskt företag har utvecklat underbyxan som filtrerar bort pinsam pruttlukt.Här han ni läsa om det man undrarKan det vara sant på riktigt men så ser man ju bilderna och blir mer fundersam!

Av Filifjonkan - 23 januari 2007 17:32

Dags för skogen den vackra tystaKlicka här man måste ställa upp lite i bland tycker Filifjonkan som är skogstokig (dubbelbottnat det där) som klickar och klickar

Av Filifjonkan - 23 januari 2007 16:35

Hemkommen Filifjonka med livet och armar och ben hela. Men du store tid så halt det var. Ägg under gasfoten annars hade man inte kommit långt idag. Temperaturen sjunker utomhus mer och mer. Nu är den nere på- 11.6 i Småland.Allt ser så där stelfruset ut. Stackars min bil som står utanför och stampar i denna kyla..Det smäller i huset träet drar ihop sig i kylan och lika i knutarna där smäller det värst. Men solen visade sig idag Det var så ljust och vackert. Men nu faller mörkret över oss igen ,,

Av Filifjonkan - 23 januari 2007 12:32

Skall hämta mina vita beställda assietter idag och till återvinningen Papper o tidningar får inte plats inne mer. Hämta upp min mor så skall vi ta en fika med semla här sen Hon har också papper o dylikt, men det är så läskigt idag för jag var ut till bilen och på de 2 meterna höll jag på att gå i däck 2 ggr. Isknoppror överallt.Täckjackstövlarna åker på tror jag rejäla sulor där. Försöker parkera nästan uppe på farstubron.Kommer inte närmre. Men halt ändå. Har saltat och hackat och skyflat och borstat men isen klamrar sig fast så händer det inget på vägen så är jag tillbaka senare antagligen framåt 16-17 tiden.Ha det bra allihop så länge.

Av Filifjonkan - 23 januari 2007 11:53

Mannen som har huvudet fullt av roligheter. Det brukar vara väldigt upppiggande att läsa honom. Här kommer en av hans strippar. ( Länk till höger Hans Lindström)

Av Filifjonkan - 23 januari 2007 10:27

Son och sonhustru skall förära Fjonkan en skrivare en liten söt en. Har inte haft någon, inget direkt behov av det förut har varit så mycket andra grejor som man behövt mera. Men nu var det dags. Behovet har knackat på. Skall införskaffa en USB Hubb med enl order .Papper och extra bläckpatroner har de med sig. Fjonkan har det så oförskämt bra nuförtiden. Riktigt trevligt att bli en äldre dam "gisten och något rank" med vantar! Men utrustad med assessoarer ala data! Andra äldre damer bär omkring på handväskor. Filifjonkan bär datagrejor.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Skapa flashcards