Filifjonkans värld

Alla inlägg den 30 januari 2007

Av Filifjonkan - 30 januari 2007 22:34

Dagen började förfärligt sorgesamt,men förefaller sluta i i ett mer lättsamt tecken. Sådana här besked vill man inte har mer av. Tycker det har duggat tätt sista 2 månaderna med nära vänner som avlidit. De försvinner runt omkring en har man börjat känna av.Invanda kaffegäster eller promenadvänner arbetskamrater sen tidigare och väninnor. Ja man vet att det är livets gång men varför skall de bästa gå först? Kan det vara så kanske om det finns en gud att han är egoistiskt lagd?Tänker på sig själv som Misan gjorde.Kan inte förstå det på annat sätt då.Finns det ingen gud så är det ödet som jagar oss, hela tiden närvarande.Eller bara slumpvis utvalda. Ondskan finns ju inte om man inte ser den om man blundar,,men döden finns så påtagligt.Astrid sa "man måste leva så att man blir lite vän med döden tror jag trallala" Hon har så rätt må hon vila i frid kanske i Nagilima.

Av Filifjonkan - 30 januari 2007 20:42

Ser du dessa vissna löv,vissna löv i vinden -så är jag ett visset löv,visset löv i vinden -Döden skall mig fattaI sin gamla kratta -...Åh, jag är väl ännu röd,ännu röd om kinden -fast jag är ett visset löv,visset löv i vindenFerlin

Av Filifjonkan - 30 januari 2007 19:18

Kommer en om dagen ett tag. Fick dem av en mailväninna men de är ganska kul. Ingen skall ta åt sig,inget är illa menat, det är lite av "galghumorn " kan man säga. Här kommer den fjärde:Ibland tror jag att jag förstår allt - sen återfår jag min medvetslöshet.!!

Av Filifjonkan - 30 januari 2007 16:56

Tsunamibanden kommer att leda till ny granskning Tre månaders granskning har blottlagt lögner i Lars Danielssons uppgifter. Själv var han uppjagad så han darrade på rösten vid intervjun av journalisterna som jagar honom frenetiskt. Han menar ändå att han talat sanning.Men detta har man ju väntat på och förstått att det var något som inte stämde. Tror att dessa band kan berätta mer vilka som inte talat helt sant.Han hade ju inte kopplat upp sig via sin dator i alla fallpå arbetet Skönt på ett sätt för de som förlorat anhöriga i den flodvågen .Det måste bli ett avslut på hela historien en summering av det hela så de kan gå vidare.

Av Filifjonkan - 30 januari 2007 15:31

Vilken jackpot – vann 1,8 miljarder!”Vi är rätt nöjda”84-årige James Wilson lär inte klaga på skral pensionärsekonomi i fortsättningen. Andravärldskrigsveteranen från Saint Louis blev häromdagen ensam vinnare i USA:s lottovariant Powerball, och har 254 miljoner dollar (1,8 miljarder kronor) att hämta ut. text lånad från Aftonbladet. läs mer här Mn får hoppas nu då att de inte får hjärtattack . 84 år är rätt hög ålder i sådana chockartade sammanhang. Tänk er :Lottbolaget knackar på dörren din och säger "godmorgon vill bara tala om att ni har vunnit 1,8 miljarder kronor på lotteri" tror någon att man skulle stå upp efter att ha hört en sådan mening.Det tror inte Filifjonkan.Nåväl Gratulationer till paret från en Filifjonka

Av Filifjonkan - 30 januari 2007 13:28

Inköpta på Netto i mitten på månaden. De är så vårliga. Liksom påminner om att det faktiskt inte är så långt dit. Gillar servietter som jag bloggat om förut läs här om ni glömt.Vet att Hannele också gillar servietter har sett hennes digra samling som hon visade för ett tag sedan.De var fina de med.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Skapa flashcards