Filifjonkans värld

Alla inlägg den 12 januari 2007

Av Filifjonkan - 12 januari 2007 11:56

Rasbråk och dödshot bland tioåringar Tioåriga svenskar och invandrare hotar att utrota varandra i Söderhamn — och polisen är bekymrad. Konflikterna accelererar via internet. Om bråken inte stoppas finns risk för dödsfall, bedömer polisen Lasse Melin.Kan detta vara möjligt det handlar om 10 åriga barn som dödshotar varandra .Spiralen accelererar i rasande fart.. Man läser det ena värre än det andra idag. Det har gått för fort med allting, utvecklingen springer ifrån det mänskliga jaget,,det hinner inte med. Kan inte ställa om med så korta intervaller. Vi behövde tusentals år för att komma ur ap och grottstadiet så detta tiderum vi lever i nu utveckas för fort. Stoppa världen jag vill kliva av ungefär.Barnen får den nya tekniken på en räkmacka idag 10åringar har inte kapacitet att ta in all denna teknik de kan inte hantera den ännu. Det går snett och värre blir det Filifjonkan tvivlar inte på det alls. tyvärr skall man nog tillägga

Av Filifjonkan - 12 januari 2007 10:44

Hur kan man filma när ens man våldtar ens dotter? Man är alltså mor till flickan. Kan någon människa förstå detta,,finns det överhuvudtaget något förmildrande för denna mor och far? Filifjonkan kan bara säga nej inte något, dessa onda människor skall låsas in för alltid och aldrig någonsin släppas ut.Jag har efterlyst en cementbunker sedan länge och gör det fortfarande en dörr för in och en dörr för kistor ut.Sen en matlucka i väggen . Släpp in dem där och ingen människa behöver ha kontakt med dem utan låt de alla klara sig själva i denna bunker.Vill de slå ihjäl varandra eller äta upp varandra så låt dem göra det.Har ingen pardon med dessa missfoster till människor. De skall inte vara ute i samhället mer. Det är barn det gäller igen.Kvinnliga pedofiler vanligare än man tror.Enligt psykologen Anders Nyman, tidigare Rädda Barnen, kan man dela in de kvinnliga pedofilerna i tre huvudgrupper: Psykotiska kvinnor.Lärarinnorna - kvinnor som vill initiera unga pojkar i sexlivet.Kvinnor som begår övergreppen tillsammans med en man. I en del fall frivilligt, i andra fall mer eller mindre under psykiskt tvång.Av de joursamtal som kommer in till Bris från utsatta barn handlar 25 procent om kvinnliga förövare, säger hon.

Av Filifjonkan - 12 januari 2007 09:47

Lasse dennne man som gör texter som en gud fick årets rockbjörn och han hämtade den själv för ovanlighetens skull. Han är inte mycket för uppmärksamhet på det viset. Vill hellre sjunga sina låtar har man förstått.Det gör han bra dessutom.. både ihop med Lisa Ekdahl eller Hovet. Han heter ju inte Winnerbäck för intet (läs vinner)grattis säger Filifjonkan till honom.

Av Filifjonkan - 12 januari 2007 05:20

Ett lite knepigare pussel 55 bitar vindsnurra att pilla ihop. Bitarna är lite ovanligare inte så självklara att se vilken som pasar ihop med grannen.Så lycka till

Av Filifjonkan - 12 januari 2007 04:19

Filifjonkan klarvaken somnade tidigt i går kväll.Såg att det är skidskytte i dag på TV 1 kl 13, skall Filifjonkan titta på spännande att se hur det går för Anna karin. Det regnar i Småland igen och är 4.8 varmgrader.Tidningsbilen gick nyss förbi.Det luktar nybryggt kaffe här nu det puttrar och väser ute i köket så det är klart. Men det är ett pipande här idag med 2 av mina brandvarnare behöver nytt batteri. De säger till med korta pip med jämna mellanrum.Det är bra det annars kan man ju inte veta när det är dags att byta så det får ske idag senare.

Av Filifjonkan - 12 januari 2007 04:15

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards