Filifjonkans värld

Alla inlägg den 5 augusti 2006

Av Filifjonkan - 5 augusti 2006 21:40

Så går en lördag från vår tid och kommer inte mer.i stort en rätt bra dag.Filifjonkan har bara latat sig och samlat krafter.SköntDags att släcka lampan o stänga ögonen till i morgonGodnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 5 augusti 2006 17:52

Alltså Winnerbäck,,han är otrolig med sina texter. Hela hans huvud är fullt med härliga texter "citerar :där har tiden gjort en hållplats" dit kan jag gå och sakna dig,,där är himlen lite närmare mig ,,,etz,,, dit vi reser men aldrig når fram! Citaten är lösryckta ur olika låtar han gör med Hovet,,Kan snart inte lyssna på nåt annat än hans alster inget annat duger längre.Det kallas tvivel det där som stör en klump i halsen o ett konstigt humör sjunger....

Av Filifjonkan - 5 augusti 2006 12:30

Så här fina teckningar får Filifjonkan av "livets efterrätt (läs barnbarnet) när Fjonkan hamnat på lassarettet.Man blir frisk i ett nafs när man får så fina Picassomålningar.Till mitt barnbarn: Tack älskade unge för den underbara teckningen, Mormor.

Av Filifjonkan - 5 augusti 2006 09:03

Lasaretten jobbar bra och har lagat "trasig Filifjonka"Väl hemkommen så inser man snabbt att "hemmets härd är guld värld" Hur bra lasaretten än är så är de dåliga på : sängkuddar o madrassers standard. Den är obefintlig.Kuddar är för mycket sagt redan det. Man kan säga utan att ljuga att de stoppar en frottehanduk i ett örngott som är helt öppet på ena sidan.Madrassen beskaffenhet tja "2 frottehandukar hopvikta" sängbotten betår ju av något slags rostfritt stål så gissa om man ryggont efter 10 minuter.Annars inget fel på sängen höj o sänkbar, skulle tro "Hästens sängar" har knyckt iden på lass. Det är ju en upphottad säng modell sjukhus de blåvita ordnat till. Höj o sänkabar huvud del o uppvickande bendelFast jag måste tillstå att det skulle vara kalas med blåvita sängar i salarna,Men det är inte relevant..Men om jag skall behöva landa på lass fler gånger så skall jag packa: egen madrass 4 egna kuddar samt en rejäl fläkt för värmen ( finns inga på lass)Så ingen ide å landa in på lass vid överhettning du har det svalare hemma bland dina egna fläktar o Ac.Men ingen skugga skall falla på personalen. De har varit så snälla o gjort sitt bästa för en kryckig Filifjonka tillsammans med övriga kryckor som befanns sig där.Särskilt på akuten. Där var det "knökfullt" men ändå leende o käck personal i + 30 graders innetemp o det har de slitit i hela varma perioden.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards