Filifjonkans värld

Alla inlägg den 20 augusti 2006

Av Filifjonkan - 20 augusti 2006 18:32

Söndag en lite jobbig dag Filifjonkan har läst i Expressen om "folkhemmets ratade och bortglömda pensionärer" liten tant Vega 90 år far illa så det är hemskt, ingen bryr sig. Regeringen eller kommunerna var inte på plats när"gud delade ut förnuftet"de satt väl på någon krog eller kanske låg de på någon badstrand och solade sig eller kanske promenerade de välgödda och icke utmärglade på sina marker förstås.Vårt Sverige som slår sig för bröstet och yvs över så bra vi är och så bra vi gör och så bra vi tar hand om våra gamla .Det är ren lögn, i Sverige lider den allra äldsta gruppen av människor nöd.Det är sanningen.Smaka på den ni proppmätta och ekonomiskt välförsedda.Tänk efter hur har era föräldrar det?Tycker faktiskt att alla i detta land kan ta åt sig av detta skäll ty vi är alla skyldiga som inte "slår näven i bordet" och gör något eller ser till att det ändras för de gamla. Igår tog en gammal dam 85 år kål på sig ingen plats och ingen hjälp fick hon. Hon vek ihop sin kläder snyggt o prydligt och behöll sina underkläder på i anständighetens namn sen gick hon i sjön.Hon orkade inte mer,Så bra har vi det i Sverige. Undrar hur många som tänker sova gott i natt med denna vetskap? Filifjonkan gör det då inte i alla fall hon må känna sig lika skyldig som alla ni andra som stilla tiger. Filifjonkan skrev i expressen "vet hut vet sjufalt hut" och hon gör det igen här.Det är våra gamla stackare som gjort att vi sitter här minns det. Godnatt Sverige och må alla ha en tänkande natt.

Av Filifjonkan - 20 augusti 2006 12:34

Man tappar lusten ideligen den bara brakar i golvet när man öppnar tidningen eller ser på nyheterna. Marion Jones är igång IGEN. åkt fast för doping . Sådana här grejor förstör lusten att titta på idrott.Inte roligt att se när de springer och hoppar och slår rekord man har ju börjat att säga då "jaha den är förstås fulltankade med steroider" . Man tycker inte längre att det är något märkvärdigt eller någon form av prestation de utför Utan rent och skärt fusk känns det som!Dags att lägga ner idrotten. Den är förstörd av dessa "pappskallar" som dopar sig har dopat sig och tänker dopa sig.In flagrante delicto.

Av Filifjonkan - 20 augusti 2006 08:06

Nu är det utlagt en ny fråga. Filifjonkan är utled på att kliva i hundsk,,t dessa djur med lata hussar och mattar som inte gitter plocka upp efter sina "bakjsmaskiner" Skulle vara intressant att veta vad andra tycker i denna fråga,

Av Filifjonkan - 20 augusti 2006 05:52

Filifjonkan har haft sovmorgon,,,tänk på vilodagen så att du njuter av den..hon har gjort om budet så det är mera up to date och passande för en Filifjonka.Mumindalens innevånare är inte så religiösa av sig.Kanske lite förstås när Mårran visar sig,men det är inte så ofta. I dag skall hon vara lat och lyssna klart på sin talbok det är Jan Guillous sista Madam terror. Läskig historia och är den sann så är det för jäkligt minst sagt men kan inte avgöra det ännu men spännande är det. Så ha en bra söndag med er.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards