Filifjonkans värld

Alla inlägg den 22 augusti 2006

Av Filifjonkan - 22 augusti 2006 21:51

Tisdagen vacklar mot hemmet hon känner sig förkyld efter en regnig o blåsig vecka.Hon är glad att natten kom tidigt som hon bad om.Hon går direkt i säng.Natten stoppar om hennesläcker ljuset och går till sitt arbete.Han breder sin svarta kappa över oss och nu ser vi inte mer...Godnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 22 augusti 2006 18:17

Filifjonkan har kört släpkärra med lock storlek stor. 15 mil blev det men det gick bra Men det var hemskt vad timmerbilarna kör olagligt ,,galningar . Håller man 80 med släpet och håller sin kant så säger det bara swiscccchhhhh.....så brakar de förbi . Fullt lastade över tillåten höjd och UTAN SPÄNNBAND! ELLER KÄTTING om timret.Har de fått körkortet i present eller??.Fasen de skulle ha stryk alltså. Timret lastat högt över framstammen och kör för öppna spjäll.!!Tänk er en rätt kraftig inbromsning i det läget eftersom det är skyltat för Helge älg hela vägen och dessutom uppsatta nya Helgeskyltar vid kolsvarta långa bromsspår.Där vill inte jag befinna mig om de bromsar den saken är klar.Alltså...svär o hytter med näven åt timmerbilschaufförerna ni är en skam för hela kåren.Så det så.

Av Filifjonkan - 22 augusti 2006 09:08

Dagens flin är länken som är benämnd "Fisgris" gissa varför?! Varsågoda...

Av Filifjonkan - 22 augusti 2006 04:47

Att peta loss eller inte peta ...det är frågan.Filifjonkan har sen hon varit liten pillat av sårskorpor ni vet sådana där irriterande torra som kliar o stretar lite och man kommer emot med händerna . Åhh då blir det genastusch då den kan inte vara där väck med dig och vips är den det men se inte alla gånger så lyckat.Ibland medföljer en störtflod rött och varmt,,,man förstör ev tshirt eller rent av blus kanske ett par vita långbyxor som plötsligt blir rödprickiga .Sen det som är värre kläder går ju att tvätta rena men det resulterar ju oftast i att man får väldigt vackra vita ärr efter kliande myggbett. Så när man skärskådar sig själv är man numera vitprickig i skinnet. En del får Röda hundprickar och liknande men Filifjonkan hon får vita prickar. Vitprickiga ben armar axlar.Och kliar man sönder sina vattkoppor när man är liten så har man redan från början en god start i livet på vitprickigheten. Men nu får det räcka med pillandet, Har en liten rackare som vill bli avpetad men inte denna gången nu är det stopp ( skriver i kväll hur möbleringen gått)In medias res. .

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards