Filifjonkans värld

Alla inlägg den 17 augusti 2006

Av Filifjonkan - 17 augusti 2006 20:50

Torsdagen ställer cykeln i cykelstället och låser den ,,Tittar längre bort o ser nattens cykel stå helt olåst och tänker .... då är natten på gång att fara till jobbet.Möter honom i porten och hejar hon säger "det är lugnt" bra säger natten och springer nerför trapporna svingar benet över ramen och cyklar iväg med sin svarta kappa fladdrande om ryggenMöter skymningen halvvägs som är på väg hem till gryningen för att sova. Skymningen säger sno dig på det är dags nu...Natten fäller ut sin kappa över cykeln och trampar så stjärnorna gnistrar om honom,, hinner precis i tid.Godnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 17 augusti 2006 19:21

Så här fina kort får Filifjonkan lite då o då från sin syster och hennes familj de bor en bit ifrån Filifjonkan så vi hinner inte träffas såå ofta men när vi gör det är det desto roligare.De har tydligen någon affär i närheten som för roliga bilder ...ni kommer kanske ihåg den smarriga prinsesstårtan som jag lade ut här för ett tag sen. De har nog köpt dem på samma ställe misstänker jag.Om du är inne o läser kära syster o systerdotter så tusen tack för bilden o ha det bra däruppe med er, hälsa de 4 fotade med.

Av Filifjonkan - 17 augusti 2006 11:05

Dagens fniss är av gammalt stuk men aktuell handlar om girighet,,länken till höger heter Ali baba och Bugs bunny.varsågoda,,,,

Av Filifjonkan - 17 augusti 2006 04:30

Att tänka ger bekymmer..hel roman.Fotomania...Hm är det någon som har tänkt på att när man "tar ner skylten" så lämnar man efter sig en halv miljon kanske mer pappersfoton samt porträtt i ramar..man funderar ,, hm,,, det kan ungarna ta till sitt,,men ack man tänker efter så har de redan en egen halv miljon Samt dubletter av dem man själv har.Samt att man själv har dubletter av deras..Man kan ju knappast tänka sig heller att någon på soptippen vill ha dem va! Inte heller kan man gör ett enda dugg med dem.Dessutom har man förmodligen om livet följer naturens gång redan tagit reda på sina föräldrars foton. Mycket gamla fotoalbum som man har då. Näe man får nog tänka till innan man lägger näsan i vädret och elda ordentligt med fotona.Vissa foton vill man kanske inte att de skall fladdra för vinden på soptippen. De som är unga och bara har digitalbilder har det enkelt, lätt att kasta i papperskorgen om man inte bränt ner dem förstås ("klick sa det i skallen" det har man ju gjort med alltså massa cdoch dvd som skall slängas med.)Skall inte ta emot en enda bild till inte bränna ner dem heller ,får räcka med dem man har. Man får titta en stund sen slänga dem för visst har man en rejäl hårddisk men att fylla den med bilder bara,,,näe.Gjorde ett litet överslag har över 600 foton på systerdotters barn samt barnbarnet lika många ,sen ca 100 per skalle av släkten och dessutom 5oo av väninnors barn samt katter 100tal samt deras hundar vågar jag inte ens räkna. Näe här skall slängas minst hälften tror det är städdags Sa jag att jag har säkert 1000 foton nerbrända också?,Gråter snart..Vad skall vi göra med alla fotona någon som har någon bra ide. Jag är nog inte den enda människan som har foton hela Sverige är fyllt till brädden skulle jag tro.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards