Filifjonkans värld

Alla inlägg den 19 augusti 2006

Av Filifjonkan - 19 augusti 2006 22:03

Dagen har varit kvav och fuktig hos Filifjonkan som hämtat ett paket hon beställt.Rostfria skålar och en sats rostfria tripp trapp trull burkar med locket i glas så man ser vad man har i dem. Känns bra med dem.Söndag skall Filifjonkan boka en släpkärra på sin Statoilmack för här skall köras soffor.Det skall ske ett lite soffbyte om några dagar så plats måste finnas.Det skymmer fort nu märks att det snart är september.. härligt med en vacker höst,Natten sänker sitt täcke över oss ser jag genom mitt fönster han har tydligen stämplat in för ett nytt pass med mörker.Filifjonkan släcker dataskärmen och säger Godnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 19 augusti 2006 19:47

Alltså hur jäkliga kan de vara med så gamla damer som 90 år. Skall en gammal människa behöva ta livet av sig på grund av att hon inte får någon plats på kommunens hem? Jag hoppas denna vidriga kommun mår riktigt bra nu då och är glada och köper tårta för nu har de ju lyckats IGEN att ta kål på en gammal dam.(Läser hemska besvärjelser över kommunens folk i hopp om att himlen må falla ner över dem)Åtminstone kan de bryta benen allihop. Har inte ord för denna situation men önskar dem som sagt all jävulskap som finns just nu.Sen kan man ju undra hur man som chaufför av den tunga trafiken och 18 meters last bakom ryggen kan ge sig till att dricka sprit. Ge den jäkeln för anstiftan till mord och resande av livsfarligt vapen. Riv körkortet för honom och ge honom ögonblicklig fot från arbetet. Det skulle kunna tjäna som avskräckande.Och nu får det ordnas fram mer poliser som kan hålla koll på dessa trafikdårar,,morr..

Av Filifjonkan - 19 augusti 2006 10:21

Dagens rekommendation blir länken till höger som heter Robot kär i kaffekokare.En mycket söt liten historia som slutar lätt tragiskt (ref till det stora vemodet rullar in) men se den och njut,,den är lite dryga 3 minuter.

Av Filifjonkan - 19 augusti 2006 04:53

Att vara rädd ,lättskrämd och ångestfylld.. Många lider av dessa fobier,en del är livrädda för små och stora spindlar eller myror. En del är rädda för grankottar eller baciller, fåglar . Svampar rent allmänt kan andra ha skräck för,,Stängda dörrar trånga utrymmen låsta eller olåsta fönster. Visa är rädda för att träffa folk eller tala i stora sällskap ja det finns en hel fobiflora.Den är inte examinerad av Carl von Linne han gav sig på det växande livet ur marken. Sorgligt nog är det väldigt svårt att bli av med fobier många har enorma problem med dem torgskräck tx att inte kunna gå till affären eller någonstans knappt.Hela deras liv blir ju begränsat.Man önskar det kunde finnas någon medicin som bara tog bort eländet.Jag önskar att jag bara kunde knäppa lite med fingrarna så blev de friska hastigt och lustigt men tyvärr är Filifjonkan ingen trollkarl (eller trollkvinna är nog mera rätt.)Har bekanta med dessa problem i olika former.Det är synd om människorna ibland! In toto sine cura.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Skapa flashcards