Filifjonkans värld

Alla inlägg den 28 augusti 2006

Av Filifjonkan - 28 augusti 2006 20:29

Det har börjat regna på honom igen han känner sig småförkyld efter denna förhösts rotblöta.Han cyklar precis i kanten på ovädret så han hinner in i porten innan regnet vräker på.Han tänker på den stackars skymningen i sina gråa kläder som inte ser särskilt vattentäta ut tänker att där har vi nästa man till förkylningar. Hör att natten låser sin ytterdörr och möter honom i trappen. han var klok nog att ta med sitt paraply och är klädd ordentligt i sin svarta kappa och hatt.Måndagen säger godnatt Sverige var ni än är.

Av Filifjonkan - 28 augusti 2006 11:23

Tjuvarna kräver en miljon pund i lösensummaNyligen avslutades BBC:s tv-inspelning av klassikern Robin Hood. Serien väntades bli en stor hit men nu är den i fara.Någon har nämligen kidnappat original-banden.Det här är en total katastrof. Vi har ingen back up på materialetI förra veckan stals inspelningarna,,, en lösensumma på nästan 14 miljoner kronor krävs för att återlämna materialet.Filifjonkans kommentar: Nu frågar man ju sig hur ett så pass stort och välkänt företag inte ordnar med backups på sina grejor? Sen "går skam på torra land" när det har gått så långt att det kidnappas tecknade filmer? Har frågat det förut och gör det igen! Vart i hela friden är denna värld på väg! ??????texten lånad från AB.

Av Filifjonkan - 28 augusti 2006 09:00

Godmorgon då igen,,här i Småland är det härligt väder det småregnar och är bara 14 grader , Det är första dagen som Filifjonkan slipper ha fläktarna påslagna samt Mr Fasett, Fönstret är bara öppet en springa och det känns alldeles lagom som Peps Persson sjöng.Så skönt att vi kom in igen på vår blogg man fick ju klara abstinensbesvär utan den så tack ni tappra gossar och kanske flickor med som antagligen slitit ett dygn nästan för att få ordning på torpet. Bra med informationslappen vi fått också.Nu skall Filifjonkan göra lite nytta hemmavid sen skall hon läsa sin bok som hon tankade hem på biblotekets utlåning, det är Olycksfågeln av Camilla Läckberg, Den börjar rätt lovande har bara hunnit 12 sidor ännu men skall bli mer senare. Ni får höra efteråt vad man tyckte om den.Har väninnor som läst den och är mer än nöjda

Av Filifjonkan - 28 augusti 2006 04:26

Ja den där katten Gustav ja som är småelak mot Ådi den korkade stackaren men ändå trofast som bara en hund kan vara,,Gustav som är galen i Lasagne,, och inte vill stiga upp alls på måndagar,,bäst att akta sig så man inte tar efter,,,man kanske är mer lättledd på måndagarna. Å andra sidan står ju måndagen för en ny orörd vecka som man kan fylla med vad som helst. Världen i övrigt gör ju sitt bästa för att fylla den med elände så kanske en Filifjonka skulle fylla på med lite motvikt till ångest och andra prylar.Funderar lite,,,,,kliar sig i mössan och säger att hon skall visa sina välartade barn så blir ni glada .Filifjonkan är nämligen 3 barnsmor sträng men rättvis men vill ha välartade lydiga barn som gör som mor sin! Det har hon också.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards