Filifjonkans värld

Alla inlägg den 26 augusti 2006

Av Filifjonkan - 26 augusti 2006 20:07

drar ner persiennen och tänder sin innelampa samt inväntar skymningen.Konstaterar att dagen varit lugn?? Regnet kom med kraft vid 17tiden skönt var det.Idag har Filifjonkan kollat på Monty pythons flying cirkus, för de som är så unga idag så de missat dessa galenskaper som stannar kvar i minnet länge vill jag bara säga om ni får tillfälle så se de avsnitten och de är många. Men crazyhumor måste man vara bekant med lite åtminstone.De räknas till klassikerna inom tv-världen.Ja någon söndagmorgon blir det inte enligt lapparna vi fått vi morgontidiga får försöka överleva det om än det blir knepigt,,, framåt middagen skulle uppgraderingen vara klar om allt deras fungerar som det skall. Tycker vi skall önska dem lycka till o att vi är glada att de jobbar för att vi skall få det bra med våra bloggar. Filifjonkan återkommer då liksom ni andra. Så godnatt Sverige var ni än är!

Av Filifjonkan - 26 augusti 2006 13:05

Filifjonkan kan inte låta bli måste verkligen visa en "Lindströmmare" hans klockrena bilder måste man bara se han gör parodi på alla partier. Denna gång är det borgarna som råkar i blåsväder,,,skrattar

Av Filifjonkan - 26 augusti 2006 09:27

Madam terror...Jan Guillous senaste verk, har jag lyckats lyssna mig igenom . Näe den får tummen ner av mig en omständlig histroria med evighetsprat innan något överhuvudtaget händer.Först på slutet inträffar det lite granna.Näe fattar inte att just denna bok fått sådant genomslag (antagligen duktiga PR-nissar)hos mig ger den knappt en krusning på vattenytan ens.

Av Filifjonkan - 26 augusti 2006 04:51

Tar lite sovmorgon idag om det går för den bråkande lekamen som vill upp ur sänghalmen så kvickt som möjligt.Men idag vägrar Filifjonkan hon knäpper på sin tv för att kolla om det möjligen är repris på Mumindalen på någon av hennes kanaler, Hon undrar hur det är med den "skrajsna" Sniff han är ju rädd för allt han inte känner till.Mårran tx men det kan Filifjonkan förstå faktiskt för Mårran är inte snäll alls... kan skrämma vettet ur vem som helst ju. Hon fryser allt till is där hon drar fram och ylar om natten..hon är så ensam ingen vill ha med henne o göra för de fryser till is i hennes sällskap. Men de där Hattifnattarna är Filifjonkan inte rädd för bara när åskan går för de blir elektriska då och då bör man akta sig noga för dem för de rusar hela tiden mot horisonten men kommer ju aldrig fram som ni förstår. men ingen kanal verkar ha Mumindalen i repris. Filifjonkan stänger ögonen en stund till och snart har hon somnat om.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards