Filifjonkans värld

Alla inlägg under augusti 2006

Av Filifjonkan - 16 augusti 2006 20:52

Onsdagen ankrar upp på redden Drar ner dagseglen häver ut fendrarna och vinkar till natten som seglar förbiohoj natt ropar dagen..jag har ankrat,,,Ok skriker natten tillbaka och vrider rodret mot land.Vinkar åt skymningen och drar ner mörkerkappan över havet !Meanwhile Småland Filifjonkan goes to bed!Godnatt Sverige vilken redd ni än ankrar på i natt.

Av Filifjonkan - 16 augusti 2006 15:26

Här väntas fortfarande,,,inget hört Filifjonkan samt hennes moder tuggar naglar så snart är vi uppe vid armbågarnaHar inte putsat silver har inte ro till det,,"all vår väntan bliver svår bättre går det år från år"! Gå inte på det snacket en sanning med modifikation snarare.

Av Filifjonkan - 16 augusti 2006 11:17

Dagens skratt eller snarare dagens oljud kanske ,,,länken heter "Sjungande fågel" var beredd med öronproppar,, fast den gör sitt bästa:)

Av Filifjonkan - 16 augusti 2006 05:26

Precis som Filfjonkan med lite överdrift.Vilka dagar det kan bli ibland...rörigt inte alls som man tänkt sig..Idag däremot är det en synnerligen spännande dag.Väninnans dotter skall sättas igång på BB -avdelningen för att ge liv åt en liten flicka .Hennes mor passar huset och deras 2 gossar som väntar ivrigt på en syster. Hon lovade höra av sig när det var klart. Filifjonkan biter redan på naglarna och tittar på klockan och det är bara tidig morgon ännu som sagt ,dagen blir krävande och svår tills man får besked,Bäst att företa sig något, kanske skall man sätta sig och putsa silvret som ropat på en putstrasa sen ett bra tag det tar tid att göra så .Änglatofflorna är ju avdammade sen i förrgår så det kan vara passligt.Man får se finns mycket att hitta på under tiden.

Av Filifjonkan - 15 augusti 2006 19:55

Sen ställer hon in sig i garaget,,,hon skulle behöva ett oljebyte efter denna dag. Ser att natten håller på o letar ledig P-plats för han skall straxt börja sitt nattpass..Filifjonkan skall parkera sig i sängen snart ,trött efter dagens utbrott över "likskändare."Godnatt Sverige var ni än parkerat i natt.

Av Filifjonkan - 15 augusti 2006 13:32

Klippt från TTKyrkovaktmästare hade sex med lik En kyrkovaktmästare från en ort i Värmland har erkänt att han haft sex med ett kvinnolik i en kista. Mannen, som är i 40-årsåldern, sitter häktad misstänkt för brott mot griftefriden.15 aug kl 12:41 Drar efter andan...skall man inte kunna vara säker på att de döda i kistorna ens skall slippa bli våldtagna och dessutom i kyrkan!Jag har inte ord längre för en sådan här helt vidrig människa.Bind aset efter en bil naken och kör grusvägarna med honom tills det inte återstår nånting. Det är lagom.Gud vet vad han gjort förutom detta som uppdagas och Vad har kyrkan för koll på sina anställda? Pedofiler o våtldtäktsmän i långklänning o spetsar det vet vi sen förut o det gäller ju i hela världen vad man läser i tidningarna. Respekten för människorna är borta. Ett liv är inget värt numera ej heller en död tydligenMåtte fanskapet straffas men det blir väl som vanligt "ajaj så får man inte göra"Nu skall Filifjonkan ta en extra hjärttablett för detta var för magstarkt.

Av Filifjonkan - 15 augusti 2006 11:21

Vill du skratta? Länken till höger som heter På begäran ladda den och titta på Otto stackars streckgubbe som är med i Olympiska spelen,Det är Bruno Bozzetti som gjort den.

Av Filifjonkan - 15 augusti 2006 04:21

Likaså Filifjonkan.,,,Idag skall hon till distriktsköterskemottagningen (pust långt ord) och få nya små hål i sina armar.Proverna skall kollas för denna vecka och nu får det vara bra med dem, börjar bli ganska träligt att kuta där eller de hos mig och ta prover.Håll tummarna att det är ok nu. Sen blir det en repa på affären ty råttorna gråter i Filifjonkans skåp.Dags att fylla på förråden. Nu skall Filifjonkan köpa oliver och pajdeg resten av grejorna finns hemma redan för jag hittade ett så smarrigt recept hos Carpe diem (ref till länk till höger på min blog) Det måste jag pröva. Kolla in där men ni får rulla ner en bra bit innan det dyker upp. Mycket bra o lättfattligt med foton till.Vilken idiot som helst kan göra detta enl hennes instruktioner. Tackar Mari för den goda iden.

Presentation

Tid

Våren kommer snart

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Tidigare år

Änglar

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

8 besvarade frågor

Länkar

Topplistan

Blogg Topplista

PingFrisim

Pinga Frisim

Besöksstatistik

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards